maandag 4 augustus 2014

Healthy & delicious


Wat is het toch heerlijk om in de vakantie jezelf te trakteren op lekkere en gezonde gerechten! In Frankrijk kwam ik allerlei lekkere dingen tegen die ik graag met jullie wil delen en die ik jullie absoluut aanraad!


Mijn ouders, twee zusjes en ik kwamen net terug van het mooie strand en de pure blauwe Middellandse zee. We waren wel toe aan een lekker koel ijsje! Rara, welke smaak is dit? De smaak waar ik dol op ben, stracciatella!


Zo lekker in de zomer, een heel bord vol heerlijke salade! De salade zag er niet alleen heel mooi uit met al die kleurtjes maar smaakte ook nog eens top! Er zat geloof ik pesto met olijfolie dressing overheen, een super combinatie! Zelf ben ik echt dol op deze soort salades. Het is lekker en ook nog eens gezond. Mooi meegenomen dus. ☺


Mjummie, hoe lekker is een slush puppy met bloedheet weer? Deze smaak kende ik nog niet. Het smaakte naar sinaasappel en aardbei een vreemde combi, maar o zo lekker! Zouden jullie het leuk vinden als Lisa en ik aan de slag gaan in de keuken om zelf een do it your self voor jullie te gaan maken over hoe je een slush puppy drankje maakt?


Dit is mijn favoriet en blijft mijn favoriet! In het plaatsje Sainte maxime trakteerde mijn vader ons op een coupe ijs. Ik bestelde deze coupe met Chocolade ijs, tiramisu ijs, vanille ijs, slagroom en chocolade ijs. Het smaakte heerlijk! Ik heb nog nooit zo'n lekkere coupe ijs gehad als daar. Het uitzicht wat we hadden was ook heel mooi. We zaten tegenover het strand, dus ook nog eens een top locatie!

Hopelijk vond je het leuk en kon je even weg zwijmelen bij deze leuke foto's!

                   Heb jij ook al zoveel lekkere dingen gesnoept deze vakantie?


Door: Daniëlle

10 opmerkingen:

  1. Wauw wat ziet dat er heerlijk uit en die slush puppy daar wil ik graag het recept van weten. Liefs, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm ziet er zo onwijs lekker uit allemaal! Vooral de salade <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehhh dat ziet er goed uit! Liefs Nikki

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik krijg helemaal trek van al die foto's, wat ziet dat er lekker uit! Ook heel mooi gemaakt trouwens, de foto's zien er heel professioneel uit. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nu heb ik ook zin in een ijsje! ;)
    Mooie foto's btw.

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een smullerige foto's! Ga snel de ijskast plunderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er allemaal superlekker uit! Ik krijg honger!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauww!!! die coupe op het laatst is echt het toppunt

    BeantwoordenVerwijderen