zaterdag 9 augustus 2014

Max & More eyeshadow palettes


In de vorige review van een MAX&MORE palette had ik al gezegd dat ik drie nieuwe palettes had gekocht. En hier is dan de review! Ik heb nu een nude eyes en een blue eyes palette uitgeprobeerd. Een met nude en roze tinten en een met warme gele en verrassende groene tinten. Leuke combinaties! 




Dit is dan het palette met de nude tinten, die voor alle oogkleuren geschikt is. Altijd handig om zo'n palette in je stash te hebben! Gewoon handig voor overdag, als je naar school gaat of naar je werk bijvoorbeeld. Maar het zijn niet alleen maar nude kleuren ook hebben ze er een paar roze tinten bij gedaan, wel rustige roze tinten. Want anders past het niet bij de bruine tinten natuurlijk.


Dan is het tijd voor de swatches! De roze kleurtjes zijn erg licht, maar op zich wel goed gepigmenteerd. Perfecte kleurtjes voor op je bewegend ooglid. Op de bruine kleurtjes heb ik helemaal niks op aan te merken, ze zien er gewoon goed uit! Alle oogschaduws zijn eigenlijk niet super shimery of helemaal mat, maar zitten er tussen in.



Dit is dan de ooglook die ik er mee maakte, niet echt bijzonder maar perfect voor een dagje school. Ik heb deze ooglook al veel gedragen, omdat ik een leuk licht roze topje heb die perfect bij deze ooglook staat! Maar je kan de roze oogschaduw ook weglaten voor een nog subtielere ooglook, die overal bij staat.



Dan het tweede palette. Dit palette is heel erg anders dan het eerste palette, veel opvallender. Ze hebben een keer iets anders gedaan dan de normale palettes die in de winkel liggen. Maar ik twijfelde wel of ik hem moest kopen, want bruin en groen.. Ja ik vind het eigenlijk niet zo'n mooie combinatie. Maar door de mooie groene kleurtjes heb ik hem toch maar mee genomen, dan gebruik ik ze gewoon apart.




En ja hoor, ook deze swatches zien er weer geweldig uit! De bovenste rij doet me een beetje denken aan het All about sunrise palette van Essence. Dat zul je straks bij de ooglook ook wel zien. Maar dan de onderste rij, ik ben echt verliefd op deze kleurtjes! Je kunt er veel ooglooks mee maken, en je hebt een keer iets anders. 
































Deze keer had ik wat problemen met foto's maken, want al mijn foto's waren alles behalve scherp. Deze twee waren de beste, dus hier zullen jullie het mee moeten doen! Ik vind de bovenste ooglook met de groene oogschaduws echt het mooiste, een keer lekker opvallend! En groen is ook niet echt een kleur wat je vaak tegen zult komen. De oogschaduws kruimelen wel een beetje, maar goed af kloppen op het doosje en het zal wel goed gaan. En met de bovenste rij heb ik de laatste ooglook gemaakt, de oogschaduws lijken erg veel op het All about sunrise palette. Ook zo glitterig, maar een iets mindere pigmentatie.


























Ook deze keer heeft de Action mij verbaasd. Voor €0,79 heb je een fantastisch palette met een goede pigmentatie en een ruime keuze uit verschillende kleuren oogschaduw voor alle oogkleuren. Ik ben over! Deze palettes ga ik zeker nog heel vaak gebruiken!

Zijn jullie ook al zo enthousiast over deze MAX&MORE palettes?

Liefs Lisa 

15 opmerkingen:

  1. Wauw, bij de Action? Misschien toch eens halen, hij ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie pigmentatie, zeker voor de prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die eerste ooglook is inderdaad perfect om naar school te gaan!
    Wat een prijsje voor dat prachtig palette!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het bovenste palette heb ik ook, ik was echt verbaasd over de pigmentatie! Het laatste palette vind ik ook wel heel mooi, omdat ik de andere zo goed vond ga ik die waarschijnlijk ook halen, voor €0,79 laat ik hem niet liggen. ;p
    Ik heb ook steeds moeite met scherpe foto's maken van dichtbij, maar de ooglooks zijn supermooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ze zien er prima uit, zelf heb ik palette voor bruine ogen en ik ben super tevreden...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, mooi hoor! Je hebt er ook hele mooie looks mee gemaakt. Voor dat prijsje kun je het gewoon niet laten liggen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, mooie look. Ik vind ook de mascara die je gebruikt hebt supergoed!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, die zien er wel erg goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie oog looks! Het laatste pallet vind ik wat voor de herfst.
    Ik heb jullie trouwens genomineerd voor de sunshine blogger award op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er leuk uit! Heel mooie ooglooks!

    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt mooie paletten, en al helemaal fijn dat ze zo lekker goedkoop zijn! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Cool palettes, I love the looks you created! I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks :)

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een mooie palettes, dit had ik echt niet verwacht. De pigmentatie ziet er super uit en ik ben helemaal weg van je eerste ooglook. Ik ga de volgende keer in de Action even goed kijken naar de palettes. x

    BeantwoordenVerwijderen