donderdag 14 augustus 2014

Mijn favoriete nagelproducten

Voor vooral de meiden onder ons zijn de nagels erg belangrijk. Je wilt natuurlijk mooie lange en verzorgde nagels hebben die je natuurlijk ook een leuk kleurtje kan geven. Ik heb niet van zulke lange nagels en als ze een eindelijk een beetje lang zijn dat beginnen ze te scheuren. Maar als ze mooi lang lang zijn, dan ben ik niet weg te slaan bij mijn nagellakrek. Ik heb eventjes wat favorieten opgezocht, die ik gewoon elke week gebruik. Mijn favoriete nagellak, remover en verharder! 




































Als eerste deze nagellak remover van Ados Cosmetics. Ik kreeg hem in een beautypakket die ik had gewonnen, en ik was erg verrast! Ik kende het merk namelijk nog niet, en ik dacht ook dat het een gewone remover was. Dat is deze appel remover ook wel een beetje, maar hier hebben ze toch wel iets leuks bij bedacht. Want normaal als je je nagellak eraf hebt gehaald, heb je meestal zo'n vies geurtje op je nagels. Maar bij deze niet! Want je raad het al, deze laat geen vies geurtje achter maar een lekker appel geurtje! Dit is daarom nu de enige nagellak remover die ik gebruik. Want je nagels ruiken na het afhalen gewoon zo lekker! En natuurlijk het belangrijkste, hij haalt je nagellak er gewoon prima af.


























Dit is echt een toppertje! Deze Essence studio nails maakt je nagels sterker en laat ze ook sneller groeien. Tenminste, bij mij groeien mijn nagels sneller als ik dit nagellakje op heb. En ze zijn dan ook van af het begin sterk, waardoor ze minder snel afbreken. Dus deze draag ik gewoon altijd, ook onder mijn fel gekleurde nagellak moet dit lakje er wel onder! Ik weet alleen niet of deze studio nail nog wel in het huidige assortiment zit, als dat niet zo is vind ik het erg zonde! Want zo'n fijne nagel verharder zie je niet zoveel bij budget merken, en dan ook nog eens zo goed! En goedkoop :).









































Dan mijn favoriete nagellakje van dit moment. Ik ben dol op nagellak en als mijn nagels weer lang genoeg zijn, heb ik elke dag een ander nagellakje op. Maar deze Parka Effect van Essie vind ik echt zo'n mooi kleurtje! Er zitten mooie kleine glittertjes in, die niet te opvallend zijn. En omdat het een lakje van Essie is, houdt hij het natuurlijk wel een week vol op mijn nagels! Jammer genoeg is dit mijn enigste Essie nagellakje, maar ik wil er nu natuurlijk nog veel meer! Deze had ik volgens mij met 50% korting gekocht bij de DA, altijd leuk zo'n flinke korting!





























En dan als laatste een mooie nagelveil. Deze zat ook bij dat beautypakket wat ik had gewonnen, en sinds dien heb ik mijn oude weggegooid en gebruik ik alleen deze maar. Hij is lekker groot, waardoor je hem makkelijk in je hand kan houden terwijl je je nagel veilt. Ook heeft deze zoals gewoon twee kanten, wat ik altijd wel fijn vind. Jammer genoeg heb ik geen flauw idee waar deze veil vandaan komt en wat voor merk hij heeft.


























Dit zijn echt mijn nagelproducten die ik wekelijks gebruik, en dan vooral de nagelverharder. Dat is een product wat ik gewoon op moet doen, anders is het dag dag lange nagels .. Maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak, omdat ik gewoon lange nagels wil hebben! O en trouwens, dit zijn een van de laatste foto's die ik gemaakt heb met mijn kleine panasonic camera! Want ik ben dinsdag namelijk jarig maar ik vier het op zondag, dus dinsdag hoop ik een artikel online te kunnen zetten met mooie foto's die ik gemaakt heb met mijn nieuwe spiegelreflexcamera! Er komt zeker nog wel een keer een artikel online over mijn nieuwe camera denk ik!

Heb jij nog favorieten qua nagel producten?

Liefs Lisa

6 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf ook remover met een geurtje, maar dan met kersengeur! Als ik hem gebruikt heb ben ik een uur later nog aan mijn nagels het ruiken, hij is zoveel fijner dan een normale remover. :) Appelgeur lijkt me ook heel lekker!
    Nagelverharder is bij mij ook echt een must, ik heb van die dunne, buigbare nagels. Vervelend dat ze bij jou zo snel scheuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten! :) De nagellakjes van Essie zijn altijd zo mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten!
    Mijn remover ruikt naar kokos.

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk! mijn remover stinkt echt als een gek maar gelukkig is dat maar voor even haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke producten! En een lekker ruikende remover is zeker niet verkeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten :) Love for Essie <3 ZIjn toch wel de fijnste lakjes die er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen