dinsdag 5 augustus 2014

New: turquoise portemonnee


Eindelijk, ik heb een nieuwe portemonnee! Laatst liep ik met mijn moeder samen over de markt, toen ik deze mooie turquoise portemonnee zag! Ik ben dol op turquoise en ik had een portemonnee van de Action, dus dat zegt al genoeg! Meenemen! En toen ik zag dat hij maar €10 was, had ik al geen twijfels meer! Deze gaat mooi met mij mee naar huis!



Ik ben echt dol op deze portemonnee. Iedere keer pak ik hem weer uit mijn tas, en dan vind ik hem steeds mooier. Hij voelt erg stevig aan, en heeft natuurlijk een super leuk kleurtje! De kwaliteit is echt zo veel beter als mijn oude portemonnee van de Action! Maar ja, dat kun je ook wel verwachten.

Dit is dan de binnenkant, niet echt bijzonder want zo zagen al mijn portemonnees eruit. Genoeg ruimte voor pasjes, briefgeld en ook voor mijn muntgeld. Hij is best groot, dus er past echt heel veel in. Hij is wel wat zwaarder, wat een nadeel is. Ook al heb je er nog niet zo veel in zitten, hij is toch wat zwaarder dan andere portemonnees. Maar hij ziet er leuk uit, dus dan maakt het mij niet zo veel uit!


Toen ik aan het afrekenen was, zei de verkoper dat mijn mobiel in het voorste vakje kon! Super handig! Ik had het helemaal niet gemerkt.  Maar het is een leuk detail. Zo kan je hem ook nog als tasje gebruiken bij bijvoorbeeld je gala. Bij dit vakje hoef je niet te prutsen met een rits, maar hier zit een soort slotje op waardoor je hem snel en makkelijk open krijgt. En als je hem dicht hebt, ziet het er erg leuk uit!


























Ik ben echt super blij met mijn nieuwe portemonnee! Hij is lekker groot, ziet er leuk uit en in het voorste vakje kun je je mobiel in bewaren! Ook heeft hij een handig hengsel waardoor je de rits makkelijk open krijgt. Een nadeel is dat je hem op de markt kunt kopen, en misschien staat deze kraam met tassen, sieraden en portemonnees niet bij jou in de buurt. Dus als je op zoek bent naar een leuke portemonnee moet je echt even op de markt gaan kijken!

Liefs Lisa


12 opmerkingen:

  1. Prachtige portemonnee, ik vind de kleur erg mooi! En lekker ruim met al die vakjes, handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke portemonnee! Lekker knallend kleurtje ook, super leuk voor de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie zomerse portemonnee, erg pretty <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke portemonnee is dit! ik ben toevallig opzoek naar een nieuwe, mijn oude is echt aan vervanging toe haha! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie portomonnee, de kleur en de sluiting is ook leuk. Handig dat je mobiel er in kan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig ding! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een mooi kleurtje! Als ik die kleur zie ben ik meestal meteen al verkocht. Hij lijkt me ook heel handig met dat extra vakje voor je mobiel, een superleuke aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, wat een mooie portemonnee! Wat een geluk dat je die tegenkwam voor dat leuke prijsje, en extrasupergaaf dat je mobiel er ook nog eens in past!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige portemonnee! Wat een prijsje ook!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hij is heel erg moei en handig ook nog !!! een echte aankoop voor die prijs

    BeantwoordenVerwijderen