zaterdag 23 augustus 2014

Typisch marktje: Ramatuelle



Ken je die leuke, kleine, knusse marktjes in het buitenland? Ik vind het zo leuk om de gezelligheid sfeer te proeven! Vandaag neem ik jullie mee naar een heel typisch Frans marktje in Ramatuelle!



Op de markt waren er allerlei kraampjes: van groente, fruit, allerlei soorten vlees, zeep, tot sieraden en telefoon hoesjes. Bijna alles wat je kon bedenken was er. De geuren van vlees, groente, fruit en andere lekkernijen dwarrelen in het rond.



Mijn favo gedeelte, sieraden! Vorig jaar kocht ik in Parijs een echte Swarovski armband met allerlei kleine steentjes. Op het marktje zag ik wel heel veel imitatie armbanden van de echte Swarovski. Echt gaaf dat ik de echte armband heb. De armband is echt heel populair in La France!


Lavendel, vanille, citroen en rozenblaadjes: allerlei zoete zeep geurtjes roken we toen we langs dit kraampje liepen. Er lagen heel veel zeepjes. In sommige zeepjes stonden wel hele mooie quotes.


Ken je de Ibiza armband al? I like it so! Zelf heb ik al een Ibiza armband die vol vrolijke kleurtjes straalt. Maar de Ibiza armband viel me wel heel erg op. Helaas iets boven mijn budget...

Mijn vakantie
Ik heb een super tijd in Frankrijk gehad! Heel veel nieuwe mensen leren kennen, leuke dingen gedaan, het gezellig gehad en ik ben alleen maar bij leuke mensen geweest.


Door: Daniëlle


13 opmerkingen:

  1. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad in Frankrijk, lijkt me echt een superleuk land om op vakantie te gaan! O en al die kraampjes, ik zou die hele markt wel leeg willen kopen, die zeepjes zien er ook zo leuk uit met al die kleurtjes. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige foto's.xx Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er leuk uit! Ik ben gek op markten x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie foto's! Die zeepjes lijken me fijn!
    Liefs Juanita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke foto's! Marktjes zijn zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahh ik vind dat soort marktjes altijd super leuk, en van die zeep kraampjes word ik altijd erg hebberig! Hele leuke foto's!

    Ik volg jullie op bloglovin' nu, dacht dat ik dat al deed...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke fotos schat !!! ik hou ook van om naar marktjes te gaan je vind soms de leukste dingen voor een hele goeie prijss !! echt fantastisch ben echt benieuwd naar die zeepjes zien er leuk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is vlakbij Saint-Raphael waar ik ook ben geweest. Hele goede tip van je, dan ga ik hier volgend jaar ook eens heen! X Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Sophie, Wat leuk zeg! Als je gek op marktjes bent is dit zeker iets voor jou!
    Ben je ook in Sainte Maxime geweest?
    X Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk, om op een markt rond te lopen! Je hebt erg leuke foto's gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow daar wil ik ook heen!

    Liefs Nikkie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. deze markt ziet er wel heel romantisch uit!

    leuk hoor <3

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat zit dit er leuk en gezellig uit, ik krijg er een instant vakantiegevoel van!

    BeantwoordenVerwijderen