dinsdag 30 september 2014

Revlon eyeshadow palettes

Laatst was er in onze stad een leuk marktje in de winkelstraat, en toen we door de winkelstraat liepen kwamen we de DA tegen met een wel hele leuke actie. Namelijk drie Revlon producten voor maar €10! Ja, zo'n goeie actie kun je niet aan je voorbij laten gaan! Of tenminste, ik echt niet!



En je raad het natuurlijk al, daar heb ik onder andere deze twee palettes van uitgekozen! Ik was nog niet zo bekend met het merk, maar de producten zijn best prijzig dus dan verwacht je er ook wel wat van! Ik heb een palette uitgezocht met echte herfst kleuren en een meer smokey eye kleuren. Ze zien er in ieder geval erg leuk, en de combinaties zijn ook erg mooi uitgekozen!




Als eerste dit mooie palette met de herfstige kleuren. En o wat ben ik verliefd op deze highlighter! Hij is zo mooi! Je ziet hem straks nog wel bij de swatches, maar hij is zo mooi! Net zoals de andere oogschaduws, want dit palette heeft een mooie highlighter, twee mooie oogschaduws met een metalic finish en wat ook in een palette moet zitten is een matte oogschaduw. En dat zit er allemaal in!



Kijk, ik zei het toch, zo'n mooie highlighter! Hij is een beetje apart, want de ene keer zit er een gouden gloed overheen en de andere keer lijkt het wel een matte highlighter. Maar ik vind hem prachtig! Net zoals de twee oogschaduws daarnaast, want ze hebben en prachtige metalic finish. Vooral de bruine tint vind ik echt zo mooi! En als laatste een bruine matte oogschaduw, die je ooglook wat speelser maakt.



Oke, eigenlijk heb ik de volgorde een beetje door de war gegooid. Want ik vind het er een beetje apart uit zien, maar ik wilde een keer iets anders proberen. Nu heb ik de matte oogschaduw in de buitenste ooghoek gebruikt, waar hij natuurlijk niet zo veel opvalt. Maar het is een mooi palette, dus nog even wat anders proberen!



En dit is dan het palette met de smokey eye oogschaduws. Maar geen zwart/grijze smokey eyes maar paarse! Een keer iets anders, erg leuk! Wat me wel opvalt is dat de highlighter erg zilver is, dus of je het een highlighter kunt noemen .. Maar er zijn nog genoeg mooie highlighters die je bij dit palette kunt gebruiken!



Dan de swatches. En o wat een shimmery oogschaudws! I love it! En gelukkig zit er bij dit palette ook een matte oogschaduw in, wel met een lichte shimmery in, iets anders dan normaal. Gelukkig zit er een zwarte oogschaduw in, want anders zitten er alleen maar paarse tinten in dit palette. 



Wauw, ik ben echt onder de indruk van dit palette! Ik zie mij deze ooglook al helemaal dragen met oud en nieuw! Lekker veel glitter, en natuurlijk een smokey eye. De oogschaduw breng je ook heel gemakkelijk aan, want hij is niet te poederig waardoor je geen fall out krijgt. Zolang je hem natuurlijk wel even goed afklopt. 

Echt, wat een mooie palettes! Ik ben echt onder de indruk! De doosjes zien er erg chique uit, net zoals de prachtige oogschaduws die er in zitten. Of je nou een mooie palette voor in de herfst zoekt of voor oud en nieuw, Revlon heeft er wel een prachtig palette voor! Hopelijk geld deze actie nog, want dan wil ik nog een maar palettes binnen halen! Dus als ik jullie was zou ik snel even bij een DA langs gaan, en misschien is deze actie ook wel bij jullie DA!

Liefs Lisa



11 opmerkingen:

  1. Beautiful shades.

    http://ninasstyleblog.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjeetje, beide palettes hebben een pigment waar je U tegen zegt...erg mooi, het bruine palette spreekt mij net ietsjes meer aan dan de grijze...maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak...je hebt een mooie koop gedaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie gepigmenteerde palette! De looks die je ermee hebt gemaakt vind ik ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie paletten!
    Perfect voor de herfst, die kleurtjes!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave palettes! Ik ben ook onder de indruk! :) De kleurtjes spreken me erg aan! Ik heb geen producten van Revlon helaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, die palletjes zien er echt héél goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie palettes en je hebt mooie ooglooks gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen