donderdag 29 mei 2014

Liquid lip color Action


Laatst zat ik te neuzen in de action in de hoop nog wat leuke dingetjes tegen te komen. En dat ben ik ook ! Namelijk deze liquid lipglossjes van de action. Ik wou de make-up van de action wel eens proberen. Bij mij thuis zeggen we altijd prut van de action. Maar is dat altijd zo ?





Ik had een doosje gekocht met 11 cherry  en 7 peach. Ik had alleen deze twee kleuren gezien, maar ik hou wel van zulke kleurtjes. Een moeilijk te beschrijven kleur, beetje paars/bessen achtig, die 11 cherry heet , en een koraal kleurige lipgloss die 7 peach heet. 




Dit is dan 11 cherry, met een beetje moeilijk te beschrijven kleur. Hij zit tussen een bessen kleur in en tussen licht paars, wel een leuk kleurtje ! Hij lijkt een beetje op mijn lipstick van Essence maar dan in vloeibare vorm. Maar deze is echt heel anders van kwaliteit. De applicator is wel redelijk goed, maar verdeelt de lipgloss niet gelijk over je lippen. Maar voor de Action is dit een prima lipgloss !



En dan het tweede kleurtje, 7 peach. Deze vind ik wat minder, want ik had echt een licht rozig kleurtje verwacht maar je ziet niet veel van die kleur terug op je lippen. Ook deze verdeelt niet echt goed, dus ik houd het maar bij nummer 11. En deze komt ergens in een bakje terecht, maar berry is wel een blijvertje denk ik !


Als je de lipglossjes open maakt, dan lijken ze heel goedkoop. De applicators zijn niet echt speciaal , ze brengen gemakkelijk aan maar je kunt wel merken dat je een lipgloss van de action in je handen hebt. Maar ondanks dat de verpakking er goedkoop uitziet, merk je daar niks aan aan de lipgloss zelf. Hij ruikt misschien een beetje raar maar als je dan naar de ligloss op je lippen kijkt maakt dat niks uit. Want hij dekt gewoon super goed ! Ook blijft hij redelijk lang zitten voor zo'n lip product, namelijk 2 tot 3 uur. War dan weer jammer is van deze lipgloss, is dat hij niet helemaal gelijk verdeelt. Maar voor de prijs van €1,29, zijn het prima lipglossjes ! Ik zou eerder wat meer betalen voor een mooie lipgloss van Essence of Catrice, maar om deze een keer uit te proberen kan dat natuurlijk met zo'n prijsje !

Heb jij al eens wat make-up gekocht bij de Action ?

Liefs Lisa

15 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit make-up gekocht bij de Action! Jammer dat ze niet gelijk verdelen, maar ze zijn wel goedkoop dus misschien kan ik ze eens kopen om uit te testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je een keer zoiets uitprobeert, maar blijven de glosjes ook lang op je lippen zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat tof dat hij zo goed dekt! Ik heb nog nooit make-up van de Action gekocht maar dit maakt me wel meer enthousiast.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie zomerse kleurtjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleurtjes! Ze vallen zeker niet tegen, had er namelijk weinig van verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De kleurtjes zijn wel heel mooi, ze zien er beter uit dan ik van de action verwacht had.
    Ik heb zelf bij de action alleen een keer oogpotloden gekocht, die vielen opzich ook niet heel erg tegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kleurtjes, ik houd alleen niet van plaklippen...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de swatches zien er goed uit, alleen lipgloss is niet voor mij weggelegd als het plakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zien er goed uit voor zo'n prijsje! Leuk dat je zo'n budgetreview doet, ik ben altijd erg benieuwd naar de kwaliteit van budgetproducten van budgetwinkels. Deze zien er redelijk goed uit, vooral het berry kleurtje. Die is echt heel leuk! Jammer alleen dat de applicator niet goed verdeelt en dat 'ie plakt.

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kleurtjes, op zich ben ik niet zo'n fan van glossjes. Maakt mijn lippen dikker dan dat goed is ^^

    Jammer dat ie ook zo plakt. Een van de meest vervelende eigenschappen dat een gloss kan hebben vind ik...

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ze zien er mooi uit!
    De kleuren vind ik erg leuk! :)

    ~Xx~ Julia
    Creativenails4fun

    BeantwoordenVerwijderen