vrijdag 23 mei 2014

Maybeline New York baby lips


Daar zag ik ze dan eindelijk bij de Kruidvat : baby lips van Maybeline new york ! Elke keer zag ik van die leuke foto's van baby lipsin allerlei kleurtjes. En elke keer als ik zo'n foto zag, wilde ik steeds grager ( is dat een woord ?) een baby lips. Je zag hem waarschijnlijk al bij de shoplog van de Kruidvat, maar nu gebruik ik hem elke dag. Hij is zo fijn !



Ik heb maar voor de blauw met roze gekozen, waarvan de lipbalsem zelf transparant is. Er waren nog meer kleurtjes, maar ik wist dat fit niet mijn enige zou zijn. Dus kon ik altijd nog een ander kleurtje kopen. En dat ga ik zeker nog doen ! Want o, wat is deze lipbalsem fijn !




Zoals ik al zei was deze transparant. Ik had nog een groene gezien, die een rood achtige kleur lipbalsem had. Als ik dat goed gezien heb tenminste. Maar ik heb meteen deze gepakt dus ik heb ik niet echt naar de anderen gekeken. Maar dat moet ik nog wel een keer gaan doen, want toen ik hem uit mijn schooltas haalde was hij gebroken, zo zonde ! Want hij is echt fijn ! Hij hydrateert je lippen goed, en ik krijg er minder velletjes van. Ook krijg je er een soort lipgloss laagje van op je lippen, dat moeten de lipbalsems bij mij wel doen. Ander dan vind ik hem niet zo fijn, en dan belandt hij ergins in mijn nachtkastje. Maar deze dus niet, die blijft nu op mijn nachtkastje staan ! 

Kortom, ik ben helemaal dol op baby lips van Maybeline ! Ze zijn echt fantastisch ! Ze hydrateren mijn lippen goed, en hierdoor krijg ik ook minder velletjes. Het verbaast me niks als ik over een paar weken alle baby lips in mijn bezit heb ! Nou, ik hoop niet dat ik zo doordraai om ze allemaal te kopen. Maar het blijft sowieso niet bij een ! Dus je kunt vast nog een review verwachten van een andere baby lips ! En dat voor een redelijke prijs van €3,49. I love baby lips !

Heb jij al een fantastische baby lips lipbalsem in je bezit ? En welke vind jij het fijnste ?

Door Lisa


12 opmerkingen:

  1. Wauw wat een fijne aanrader, leuke review en mooi artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie review! Ik wil deze al een tijdje heel graag. Helaas woon ik ergens met een kruidvat waar dit soort dingen altijd zijn uitverkocht :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ze zelf nog nooit gehad, maar ze lijken me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dezelfde! Je kunt ze ook online bestellen trouwens, bij onlinemakeup.nl zijn ze altijd wel op vooraad. ;) En ze ruiken ook zo lekker! Ik ga er denk ik ook nog een bij kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als je eenmaal babylips koopt wil je nooit meer anders. Ik heb de oranje en de roze ze zijn echt verslavend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt superfijn, zou wel iets voor mij zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze heb ik ook en ik vind hem erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn echt geweldig het verzorgt je lippen goed en het ziet er ook nog eens super cute uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een fijne review! De babylips lijken mij zo fijn, ik heb ze nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb er drie maar net niet deze haha ;) De gele vind ik niks, de roze geeft een mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb zelf de roze. Die heeft ook een mooi lichtroze kleurtje. Ik wil ook graag de blauwe kopen. X

    BeantwoordenVerwijderen