maandag 19 mei 2014

Shoplog Almere



Almere is DE stad waar iedereen het over heeft. Duh, daar zit de Primark! Vriendinnen en bekenden komen er met tientallen tassen vandaan dus ik moest er ook wel een keertje heen. Ik had geen idee wat ik van de Primark moest voorstellen, natuurlijk heb ik wel foto's en veel shoplogs bekeken maar ik wilde Almere eigenlijk wel een keer met mijn eigen ogen zien.



Deze oorbellen kwam ik eigenlijk al best wel snel tegen. Ze zien er leuk uit en lijken me erg leuk te combineren bij mij outfits. Het setje kostte 1,50. Dus waarom niet? Ik heb de oorbellen best al wat keren in gehad en het zijn prima oorbellen voor mij! Ik had verwacht dat ze al na één weekje kapot zouden gaan maar nee, nog helemaal heel!



Ik heb al een keertje geschreven over de crop tops en ook ik kon niet deze trend overslaan. Het was wel even moeilijk om te kijken of mijn maat er nog bij zat en geloof me, dit shirtje was echt binnen no time uitverkocht! Een vriendin en ik konden gelukkig nog dit shirtje uit de stapel vissen en we waren er op tijd bij! Dit leuke shirtje kostte €6,00


Na twee items gescoord te hebben van de Primark wilden vriendinnen en ik toch nog even kijken in andere winkels. En natuurlijk liep ik Only, mijn favoriete kleding winkel tegen het lijf! In mijn kledingkast ontbreken toch nog wat korte broekjes en natuurlijk moesten die nog even geshopt worden. Ik heb voor dit leuke korte broekje gekozen van: Jacqueline de Yong. Het broekje paste direct en zat al snel super goed. Het broekje kostte €19,95


Als laatste zag ik bij Only dit hele zomerse topje. Ik had dit topje ook al bij de Vero moda zien hangen en daar paste ik netjes maat 36. Op een of andere manier viel hij bij mij toch groot uit en heb ik besloten om voor maat 34 te gaan. Deze vlotte top valt groter uit dus als je dit item nu zo uit de shoplog ziet en het ook wil kopen raad ik je dus aan om eerste de kleinere maat te passen.
Mijn mintgroene top kostte €26,95

Het was echt een super gezellige dag in Almere en ik heb hele leuke items gekocht vind ik zelf. Wie weet ga ik nog een keer naar een Primark. Weet jij in welke stad een leuke Primark zit?



Door: Daniëlle

18 opmerkingen:

  1. Leuke kleren heb je gekocht, vooral de crop top is erg leuk. Ik ben naar de Primark in Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Hoofddorp en Almere geweest. Die in Rotterdam is echt niks, veel te rommelig en druk. Die in Eindhoven is mijn favoriet, ook omdat hij lekker dichtbij is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke aankopen, dat eerste shirtje is heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke nieuwe items! Vooral de topjes vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nu al verliefd op dat mintgroene topje, super leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kunt gelijk alles dragen met dit lekkere weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankoopjes, de oorbelletjes zijn altijd handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die oorbelletjes zijn heel mooi en handig! :D
    Leuke aankoopjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een leuke dingen heb je geshopt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke aankopen, vooral de crop top is echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hihi, de Primark zit al een lange tijd bij mij in de stad. Maar ik heb hem ook nog steeds niet bezocht. Zo te zien jij nu wel. Je hebt leuke dingen gekocht vooral die croptop is leuk.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke shoplog, vooral die mintgroene shirtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke shorts! (: Ik heb er ook nog een paar nodig...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke aankoopjes zeg! Ik vind je crop top echt geweldig :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke crop top zeg! Tijd om weer eens naar de Primark te gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen