vrijdag 2 mei 2014

Shoplog Kruidvat


De 1+1 actie van de Kruidvat is niet onopgemerkt aan mij voor bij gegaan. Ik ben dol op zulke acties ! Koop een ding en krijg er een gratis bij, i love it ! En ik ben echt niet de enige, want ook andere bloggers hebben hun leuke aankoopjes laten zien. Vandaag is het mijn beurt om mijn nieuwe producten te laten zien !



Als eerste deze twee lipglossjes die echt zo mooi bij elkaar passen ! Ik had eerst de licht roze in mijn handen en later zag ik de donker rozige met glitters. Ik hou wel van glitterige lipgloss ! Maar ook weer niet te, alsof je geknoeid hebt met een glitter pot. Ik ben benieuwd naar de pigmentatie van deze twee infinite shine lipgloss ! Deze twee kostten per stuk €2,99.



Yes, eindelijk ! Mijn eerste babylips ! Ik ben echt zo blij ! Ik heb zo veel goede verhalen gehoord over babylips. En ik kwam ze eindelijk tegen bij onze Kruidvat, waar je meestal nooit zoiets kunt vinden. Ik heb de blauwe met roze versie maar meegenomen, ze hadden ook nog een groen en een paarse. Maar deze heeft geen kleurtje. Gewoon neutraal, ik hoop dat hij goed zijn werk doet ! Deze kostte €3,49.



Hier heb ik zo veel reviews van gezien, dan schreef deze blogger er weer een artikel over en dan de andere blogger. Elke keer wilde ik hem steeds meer hebben, en nu heb ik hem ! Die 1+1 actie heeft me over de streep getrokken. Ik ben benieuwd of hij bij mij ook zo mooi is. Dit All About Nude eyeshadow palette kostte €3,49.



In elke shoplog van mij zit altijd een of meer lipsticks, en het is nu ook weer raak. Namelijk deze twee lovely essence lipsticks ! Louise van fablouise.nl raadde iedereen love me aan van essence, dus daarom heb ik de swatches op gezocht. Tot nu toe aan ben ik nog steeds verliefd op dit kleurtje ! Op het laatste moest ik nog een make up artikel uitzoeken, en dat was deze i wear berries lipstick. Een mooi fel paars kleurtje. Ik zat de twee nieuwe lipsticks van wies te bekijken tot ik besefte dat ik haast dezelfde kleuren heb gekocht ! Misschien zijn het wel dupes ? Deze twee lipsticks kostten per stuk €2,39.



Ik moest het toch maar een keer proberen, concealer ! Het leek me wel handig voor de wallen onder mijn ogen, en om wat puistjes te camoufleren. Ik heb de goedkoopste gepakt, om gewoon een keer te proberen. Ik hoop dat hij wel goed werkt. Deze kostte €1,99.


Dit is mijn laatste artikel, een oogschaduw basis van essence. Ik draag nu steeds meer oogschaduw, en wil nu dat het steeds langer blijft zitten. Ik hoop dat dat met deze oogschaduw lukt. Andere bloggers gebruiken deze dagelijks dus dan zal hij mij ook wel bevallen. Deze kostte €2,49.

Dit waren mijn leuke make up artikelen. En ben blij dat ik toch nog even langs de Kruidvat ben geweest, want anders had ik deze leuke items niet ! Ik hoop dat er later nog een keer zo'n actie komt, bij de Kruidvat of bij de Trekpleister. Dan ga ik meer kopen, want ik ben nu aan het sparen voor een nieuwe foto camera. Dus moest ik mezelf even inhouden, dat is ook wel goed gelukt volgens mij !

Hebben jullie nog wat leuke dingen gekocht bij de Kruidvat ?

Door Lisa

14 opmerkingen:

  1. Heerlijke items gekocht <3 Het all about nude palette is heel erg fijn! Zelf heb ik niks gekocht tijdens de actie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie items gekocht :) Ik heb de actie helaas moeten missen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat heb je een fijne producten gekocht! vooral de lippenstiften zijn erg mooi! geniet ervan! altijd leuk zo'n hoop nieuwe producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten! Vooral die lippenstiften zijn echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke aankoopjes! Het all about nude palette gebruik ik ook regelmatig. De essence lipstick kleurtjes zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke producten, ik ben benieuwd naar de pigmentatie van de lipglossjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik had mezelf voorgenomen morgen niet naar kruidvat te gaan. Maar ik begin weer te twijfelen door jou, haha. <3 Super leuke spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. lekker geshopt! de blauwe babylips vind ik persoonlijk het minst, de gekleurde zijn fijner :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Onwijs leuke producten heb je gekocht ! En ik vind de paarse lipstick echt geweldig !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb vooral back ups gekocht! Ideaal met zo'n actie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leukleuk! Wat een heerlijke actie is het toch altijd

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke aankopen! Dat palette van Essence heb ik ook gekocht X

    BeantwoordenVerwijderen