woensdag 7 mei 2014

Tecnico eyeliner



Laatst was er een actie bij de Da bij ons in de stad en kon je je gratis laten opmaken door een echte visagiste met allemaal Collistar producten. Helaas moest ik naar school maar mijn moeder leek het eigenlijk wel leuk. Ze vindt het lastig om te kijken welke kleuren bij haar passen dus dit was haar kans!

De visagiste gebruikte allemaal zachte grijs tinten en mengde allemaal kleurtjes door elkaar. Toen de ooglook af was zag ik mijn moeder helemaal stralen. En damn wat was de ooglook mooi gelukt! Mijn moeder was zo enthousiast dat ze graag de producten die de visagiste had gebruikt wilde kopen. Waaronder ook deze mooie eyeliner. En ik mocht hem reviewen ☺



De vloeibare eyeliner zit in een klein lief potje met kleine gouden accenten, wat er erg chique uitziet!
Het kwastje vind ik persoonlijk handig om te gebruiken, maar ik moet er ook wel even aan wennen. Op dit moment gebruik ik mijn zwarte Rimmel eyeliner, die heeft totaal een ander kwastje.


Met het kwastje van de eyeliner kan ik makkelijk strakke lijntjes op mijn oog zetten. Een winged maken met deze Tecnico eyeliner is soms wel lastig maar makkelijker dan met de Rimmel eyeliner. De liner heeft een hele mooie turquoise kleur met zachte glittertjes. Ik ben dol op deze kleur, helemaal gaaf voor de lente!


Een winged eyeliner maken gaat bij mij niet altijd vlekkeloos daarom poets ik dan ook altijd de mislukte winged weg. Als ik dat doe met deze liner vervaagd de blauwe kleur en blijven de kleine glittertjes nog een beetje zitten. Voor mij geen probleem, ik vind dat het er wel vrolijk uitziet.
Ik ben helemaal enthousiast over deze favoriet. De kleur is mooi, makkelijk om aan te brengen en er zitten glitters in! De prijs daarop tegen is wel iets minder... Hij kost namelijk: 23,25. Maar ja, Collistar is wel een gaaf, echt Italiaans merk!


Door: Daniëlle

19 opmerkingen:

  1. Inderdaad, deze is mooi voor de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur! (: Beetje jammer dat ie zo duur is...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's Daniëlle! :o
    Wat leuk dat dit blog zo goed gaat!
    xx Anna ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heei! Leuke blog hebben jullie! xx beautylovebylaurax.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleur! Eens keer iets anders dan dat standaard zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooi kleurtje, maar wat een prijs zeg haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh, wat een gaaf kleurtje! Hij ziet er echt lekker opvallend uit. Heel leuk voor bij een kleurige outfit, of juist bij een outfit met minder kleur. Een handig product dus! Maar misschien kun je wel beter een budgetvariant nemen... ;)

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke kleur! Hij staat je ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij is misschien niet zo budget maar het is wel een heel leuk zomerkleurtje :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vind dit echt een tof kleurtje! En winged eyeliner is gewoon kwestie van blijven oefenen :D Soms lukt het mij meteen en soms gooi ik gefrustreerd mijn eyeliner in de kast haha !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Staat echt super mooi op je ogen! xxx Joanne www.everythingisbeauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat een gave kleur! Normaal vind ik gekleurde eyeliner niet zo mooi, maar deze vind ik echter echt heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie felle zomerse kleur, I like :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow! Die wil ik ook. Dank je voor je duidelijke review!

    Pearl

    BeantwoordenVerwijderen