zaterdag 7 juni 2014

1 item met 3 outfits #met Nailsbyfml


Vandaag hebben we een keer heel iets anders voor je in petto! Want kennen jullie allemaal onze leuke blog collega/ vriendin Nailsbyfml? Het leek ons alle drie erg leuk om een keer een 'fashion battle' te doen. We hebben alle drie letterlijk de stoute schoenen aangetrokken. We hebben namelijk alle drie een outfit gemaakt met onze witte all stars!


Daniëlle
Deze outfit is stoer en lief tegelijkertijd maar niet to much. Wat ik zo leuk vind aan dit setje is dat de witte letters 'New York' matchen met de witte all stars. Ik vind het eigenlijk ook wel een soort festival look, zo'n look waar je lekker mee uit je dak kan gaan en meebrullend met de tofste nummers. Natuurlijk heb ik daar niet alleen opgelet, het is bijna zomer! Je outfit mag best een beetje knallen!

Crop top - Primark
Kort broekje - Only
Riem - Pieces
Zwart topje- Only
Oorbellen - Primark
All stars - Ziengs

Over het kapsel staat binnenkort een tutorial online op Vanilles!


Lisa
Dit is dan mijn outfit met mijn (niet al te witte) All stars. Ik ben gegaan voor een lime groen rokje die ik laatst bij de Forever 21 heb gekocht, ik ben echt verliefd op dit rokje ! Hij is heel anders dan de andere dingen die ik in mijn kast heb liggen. En dat maakt hem juist zo speciaal ! Het zwarte hemdje wat ik er bij draag is ook van de Forever 21, echt een leuke winkel ! Hij is een beetje cropped, waardoor ik kan hem net niet bij een gewone spijkerbroek aan doen. Echt balen ! Maar voor dit rokje is hij perfect ! En ik heb mijn nieuwe statement ketting erbij gedaan, ik heb eindelijk mijn perfecte zilveren ketting gevonden ! En dat nog wel bij de Hema voor maar €9,99 ! Deze look ga ik nog zeker heel vaak dragen in de zomer ! Net zoals mijn witte All stars, ik heb ze nu al een maand elke dag gedragen. Hopelijk halen ze het einde van de zomer vakantie !

Topje - Forever 21
Rokje - Forever 21
Schoenen - Converse
Ketting - Hema
Horloge - Esprit

Nailsbyfml
Ik vond het erg lastig om uit te zoeken wat ik aan moest trekken. Ik ben eenmaal een treuzelaar en dat verandert niet, denk ik.. In de Primark shoplog liet ik het gebreide hemdje zien. Sommige vroegen hoe ik het ging combineren. Eigenlijk vind ik het nog steeds lastig, hoe moet ik het combineren? Ik heb gewoon een basic hemdje eronder gedaan. Toevallig komt mijn broek ook van de Primark. En heb ik de pijpen opgekruld zodat het lekker zomers staat. Mijn hele look is van de Primark, lekker zomers en goedkoop! Voor de hele look betaal je €35,00!

Gebreid hemdje - Primark €12,00
Broek - Primark €15,00
Schoenen - Primark €8,00

Dit was dan de 1 item met 3 outfits! Alle outfits zijn echt helemaal anders! Een wat stoerdere outfit van Nailsbyfml, de lieve look met bloemetjes van Daniëlle en de outfit met het lime groene rokje van Lisa. Het is een battle, wie heeft volgens jou gewonnen?

Let the game begin!


7 opmerkingen:

  1. Ik kan echt niet kiezen, ik vind alle drie jullie outfits super <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze alledrie heel leuk gecombineerd. Ze zijn zo verschillend, ik kan eigenlijk bijna niet kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuke outfits! Ik vind ze alledrie erg leuk! Ik ben benieuwd naar hoe je het kapsel doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat ik de look van Daniëlle het leukst vind, maar stiekem kan ik eigenlijk niet kiezen, leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, ik vind ze allemaal mooi! Ik zou zelf het snelst voor de laatste look gaan! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke outfits ;)
    Ze zijn allebei prachtig!

    ~Xx~ Julia
    Creativenails4fun

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeeh lastig! 1&3 zijn mijn favorieten. Ik kan alleen geen keuze maken. Liefs!
    http://thinkslikezanne.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen