vrijdag 6 juni 2014

Beach looks


Het mooie weer heeft Nederland ook eindelijk bereikt. Hoge temperaturen met natuurlijk het zonnetje erbij ! Perfect voor een dagje zon, zee en strand ! Of je maakt er meteen een leuk weekendje weg met vriendinnen van ! Dan heb je natuurlijk nog wel een paar leuke outfits nodig, een voor het strand, een voor in de stad en ook een voor 's avond als je uit gaat.




De eerste look die ik samen heb gesteld, is de strand outfit. Een leuke bikini met een shortje kan niet gemist worden ! Als je gaat zwemmen heb je natuurlijk een leuke bikini nodig, en deze fleurige variant met bloemetjes is super leuk voor het strand ! Dan nog een shortje erbij aan als het misschien iets kouder wordt, en leuke en makkelijke schoentjes zoals deze kanten espadrilles. Je ziet ze steeds vaker, en ik moet er ook maar aan deze toffe schoentjes geloven. En het handige van deze zijn, dat je ze makkelijk aan en uit doet. 



Dan een leuke outfit voor als je naar de stad gaat om even te winkelen. Met een leuk rokje zit je al meteen goed ! Zoals deze toffe zwarte skater skirt van de H&M, maar als het nou echt te warm is zou ik geen zwart kiezen. Zwart wordt namelijk snel warm, en dat wil je juist net niet bereiken met een rokje.. Maar als je dit leuke topje bij je rokje in doet, is het een leuke combinatie. Zwarte sandaaltjes erbij, en een leuk kettinkje en je outfit is af !


En de laatste outfit, een voor als je uit gaat of gewoon voor overdag. Het kan allebei ! Niet te moeilijk met hoge hakken, maar gewoon cute zwarte sandaaltjes met een bloemetje erop. Veel beter dan de hele tijd op hakken lopen ! En wat hoort bij leuke sandaaltjes ? Natuurlijk een prachtig jurkje ! Toen ik deze tegen kwam bij Only zag ik al helemaal hoe ik hem zou dragen, ik vind hem zo mooi ! Hij heeft een koraal kleurtje en met een hoge hals, waar je dus een mooie ketting neer kan hangen. Leuke outfit !

schoenen - €19,99

Dit waren dan de 3 beach looks. Als ik moest kiezen welke outfit ik wel in mijn kast zou willen hebben. Dan kies ik zonder twijfel de laatste outfit ! Ik vind het jurkje en de schoenen zo mooi ! En de ketting maakt het helemaal af, maar de bikini van de eerste outfit vind ik ook erg tof. Dus wie weet ga ik ze ook wel bestellen !

Welke outfit zou jij graag willen hebben ?

Liefs Lisa

6 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuke looks! Vooral de laatste look is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk gedaan! De laatste vind ik vooral leuk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke setjes. Kan niet wachten om in lekkere zomerkleding rond te flaneren <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De eerste lookis perfect voor vandaag. De laatste zou een zomeravond niet misstaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super gave looks zeg! Het past ook helemaal bij het thema

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, alle looks zou ik zo willen dragen! Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen