donderdag 19 juni 2014

Lovely sunnies

bron: we heart it
Het is bijna zomer, dus dat betekend op vakantie, naar het strand, in de zon bakken en leuke dingen doen met je vrienden. Het wordt lekker weer, het zonnetje schijnt vol op en dan heb je natuurlijk een paar zomerse basics nodig. En een van die basiscs is een leuke zonnebril ! Ik zelf heb een bril dus deze zonnebrillen zijn helaas niet voor mij weg gelegd, maar ik heb wel 5 leuke variant voor jullie uit gekozen !



Als eerste een leuke zonnebril met een soort ombre glazen. Iedereen heeft deze ronde zonnebrillen heel vaak langs zien komen. Maar dit is niet een zonnebril van kunststof maar deze is van nep leer. Had ik niet verwacht maar het stond bij de beschrijving, maar het ziet er in ieder geval wel leuk uit ! Ook de ombre glazen zie je steeds vaker, donkerder van kleur aan de bovenkant en wat lichter aan de onderkant. Dan met wat gouden details en deze sacha zonnebril is een mooie zonnebril om te dragen deze zomer ! Je kan deze ronde zonnebril hier vinden.


Wacht, volgens mij heb ik deze eerder gezien. Had sharon van looksbysharon.nl ook niet zo'n een ? Nou ik zag hem, en ik vond hem echt super tof ! Een donker luipaard printje, met mooie bijpassende bruine glazen. En in een model die ik nog niet zo vaak heb gezien in de winkels, maar wel op foto's. Ik wil hem zo graag hebben ! Als jij hem ook wilt hebben kun je hier klikken.


Dan heb ik nog een oude bekende gevonden. Maar wel met een nieuwe draai, namelijk met de gekleurde glazen ! Ik vind zonnebrillen met de gekleurde glazen echt een leuke trend ! Deze heeft dan drie kleuren, groen blauw en paars. Een leuke combinatie, en iets anders dan de standaard piloten zonnebril. En haast iedereen staat deze leuke summer trend ! Hier kan je hem bestellen.


Deze vind ik echt zo cute ! Een grote ronde zonnebril met een leuk bloemetjes printje ! Ik hou echt van zulke bloemen printjes, zwarte achtergrond met girly bloemetjes. Ook deze heeft weer ombre glazen maar deze keer in het blauw/zwart. Ik wou dat ik deze kon kopen ! Met deze girly zonnebril op ben je al helemaal klaar voor de zomer ! Je kan deze zonnebril hier bestellen.


Hier kon ik er niet zoveel zonnebrillen van vinden, maar ik heb er een gevonden ! Ik weet niet echt hoe ik nou zo'n zonnebril moet noemen, maar ik noem hem een cat eye zonnebril. Hij heeft twee omhoog staande punten waardoor het toch wel weer een echte meisjes zonnebril is. Hij is wel gewoon zwart dus gelukkig geen roze, waardoor hij anders extra meisjesachtig is. Als je deze zonnebril wilt bestellen kan dat hier.

Ik wil nu nog graag een nieuwe zonnebril ! Ik heb er namelijk maar een, maar dat komt omdat ik natuurlijk een zonnebril met sterkte nodig heb en die zijn niet zo goedkoop als deze .. Echt jammer ! Anders had ik waarschijnlijk een nieuwe verslaving erbij gehad. 

Heb jij een favoriete zonnebril?

Liefs Lisa








8 opmerkingen:

  1. Vooral het club master model vind ik erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de aviator toch wel het makkelijkst te combineren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke zonnebrillen, vooral nr. 3 en 4 <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie brillen! Ik ben fan van de cat-eye trend ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die met bloemenprint is zo leuk! Ik wil zelf ook nog een zonnebril met een montuur in een pastelkleurtje, maar ik kan er nergens een vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie brillen! Mijn favoriet is die met de bloemen op. x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke artikel ik vind die derde bril heek gaaf !

    Mylifeasfanta.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen