donderdag 12 juni 2014

Mijn Esprit horloge


Iedereen heeft dit horloge wel eens gezien bij mijn baggy sunday looks, ik had hem namelijk bij elke foto om ! Niet alleen op de foto heb ik hem altijd om, maar ook elke gewone schooldag. Als ik hem niet om heb wordt ik helemaal gek omdat ik de tijd niet weet. Daarom vergeet ik hem ook niet, want dan wordt ik meestal chagrijnig. En het is natuurlijk een leuke accessoire aan je pols. Zo heb ik altijd nog een sieraad om !




Ik heb hem 3 jaar geleden van mijn verjaardag gekregen, en nu 3 jaar later heb ik hem echt bijna elke dag gedragen ! Hij is best groot, maar gelukkig niet zwaar. Ik mocht hem gelukkig wel zelf uitzoeken bij de juwelier in mijn stad. Ik zat volgens mijn nog te twijfelen tussen deze en een met aan de binnenkant een parelmoer schelp erin. Want Esprit heeft echt hele leuke horloges, voor jong en oud. Want ik heb deze maar ook veel volwassen lopen met dit mooie horloge rond. Maar deze vond ik dan toch het mooiste, met de leuke diamantjes rond het klokje. Ik weet nog dat ik hem eerst heel erg groot vond, maar nu heb je alleen maar grote horloges. Dus ben blij dat ik toen toch nog een groot horloge uit had gekozen. Ik was toen dan 12 volgens mij, gelukkig vind ik hem nog steeds mooi ! Want hij kostte iets van €100, dus die doe je niet zomaar weg ..



Zoals je hoort ben ik erg blij met dit horloge, maar ik zou toch nog wel een gouden horloge willen. Ik merk dat ik namelijk meer goud aan het dragen ben, en goud en zilver passen niet zo goed bij elkaar (vind ik). Of kan dat toch wel ? Eerst houd ik het wel zo, maar ik moet toch opzoek gaan naar een goedkope gouden horloge.



Ik heb nog even twee looks op gezocht waar ik mijn horloge bij om heb. De eerste was van een maand geleden, een baggy sunday look. Het geeft toch iets extra's vind ik, zo'n horloge. Dan heb je al wel een sieraad om, maar het maakt het niet druk. Net zoals bij de tweede outfit, die van het artikel met Nailsbyfml is van deze week. Als je dan nog een mooie statement ketting erbij draagt is het nog steeds niet te druk. Gelukkig maar, want mijn horloge en mijn zilveren statement ketting ga ik vaak zo dragen ! 

Ik denk dat ik dit horloge nog heel lang zal gaan dragen. Tenzij er opeens plaats komt voor een mooi gouden horloge, want dan ga ik die wel vaak dragen. Maar wie weet, komt er ook nog wel een ander zilveren horloge bij. Ik heb hem nu al drie jaar, en er zitten nu al wel wat krassen op. En ik heb hem al best vaak laten vallen, hij is zelfs al een keer kapot gegaan daardoor. Ja ik ben heel goed in dingen laten vallen en ook in dingen kapot maken ..

Hebben jullie ook een leuk horloge?

Liefs Lisa

9 opmerkingen:

  1. Leuk horloge! Ik heb er meerdere waar ik tussen afwissel

    P.s. ik volg je via bloglovin, volg je me terug?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je ons volgt ! We volgen je zo snel mogelijk terug ! Liefs, Lisa

      Verwijderen
  2. Hij ziet er inderdaad erg leuk eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super gaaf horloge! Zelf is mijn 'go to' horloge van dit moment een goud/zilveren van Casio. Doordat hij en goud en zilverkleurig is, is hij met al mijn sieraden te combineren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi horloge! Hij valt wel op maar is makkelijk te combineren, erg leuk en handig!

    BeantwoordenVerwijderen