woensdag 18 juni 2014

Shopping!


Ik ben een poosje geleden weer helemaal los gegaan in het shoppen, ik zag zoveel leuke dingen, ik kon mijn ogen niet van de items afhouden, dit is helemaal mijn fashion seizoen!




Deze top zag ik in één oogopslag en ik werd gelijk helemaal enthousiast! Je ziet dit seizoen veel highwasted tops en ook ik vond het gelijk echt heel tof. Deze top heeft een heel mooi glanzend stofje en is echt genummerd als het 'Daniëlle topje' Deze top kostte 29,95 Ook zo dol op deze top? Hij is verkrijgbaar bij Only.



Onder een highwasted top is het leuk om een fel gekleurde bandeau top te dragen. Ik heb al eerder een fel oranje bandeau top gekocht maar het is natuurlijk wel leuk om te combineren. De bandeau kost €12,95 en is te koop bij Only.




Ik wil al zo lang een leren jasje, het maakt je look stoer en bovendien staat het echt overal bij. Ik merk dat ik dit jasje al heel vaak heb gedragen en ik pak het elke keer uit mijn kleding kast. Dit onwijs mooie leren jasje heb ik gekocht bij The Sting. Na een paar weken kleedgeld opsparen heb je zo die €70,00 bij elkaar!



Deze crop top is niet van mij maar van mijn zusje, deze top is ook al zo leuk. Vandaar dat ik deze ook wel in de shoplog moest zetten. Het is een shirtje met humor daar houd ik wel van. Deze lieveling komt van The Sting. Er zijn nu nog meer leuke crop tops, van meloen tot ijsjes! Voor €15,00 ligt hij in de winkel.


                                              Welk item heb jij voor het laatst geshopt?


Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

  1. Waaaaauw, je nieuwe leren jasje is echt super. Wat heb je die voor een mooi prijsje kunnen scoren <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items! Vooral het leren jasje is super gaaf <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn echt hele leuke items, ik wil ook wel weer ens gaan shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke items, heerlijk he shoppen :) Ik heb flink wat items geshopt online, die kun je zien in mijn unboxing video :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je hebt erg leuke aankopen gedaan ♥

    BeantwoordenVerwijderen