woensdag 11 juni 2014

The body beach issue #Vogue




Yes, ik heb hem nu ook eindelijk, het blad Vogue met het onwijs leuke shirtje. Je hebt het blad al vast in de winkel zien liggen met dit modieuze shirtje. En ik heb hem, happy me!
Oke, heel stiekem kocht ik mijn allereerste Vogue voor het shirtje. Maar ook ben ik erg benieuwd naar het blad zelf. Vandaag laat ik je het allemaal zien!



Mijn eerste blad Vogue, je weet wel het blad waar de beste modellen in staan. Zowel ook onze Doutzen. Ik wist niet wat ik van dit bekende blad moest verwachten, een blad alla Girlz? Of toch meer een fashion blad?



Het magazine
Mijn eerste Vogue staat vol met beauty advies, fashion, interviews en bomvol plaatjes!
Het valt me wel op dat het echt helemaal vol staat met foto's. Kleding die wordt geshowd maar ook make-uppies die nodig verkocht moeten worden. Ik vind het zelf leuk om leuke nieuwtjes te lezen of iets over make-up of gewoon de echte girly dingetjes. Deze editie had ik heel snel uit, ook al waren het 178 bladzijden! Het viel me wel iets tegen, maar misschien had ik er teveel van verwacht.



Het t-shirt
Het shirtje daarop tegen vind ik een gaaf t-shirt! Helaas is het shirtje verpakt in één maat waardoor het bij mij groter en het baggy idee geeft. Maar daar heb ik iets op bedacht, gewoon het shirtje bij mijn broek in! Voor de foto heb ik het shirtje gewoon in normale verhouding gedragen, zo kan je zien hoe het staat. Dan een min puntje, na één keer wassen gaan de letters er al wat van af, tenminste ze worden grijs.


De prijs valt wel erg mee. Het blad met het t-shirt kost €7,00!
Ik vind het wel heel tof dat Vogue een extra goodie in haar blad stopt, zo ontdekken meiden misschien het modellen blad maar ook het idee dat heel veel meiden met het shirt lopen is al te gek!



Door: Daniëlle

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuk shirt!
    Echt een mooie combinatie voor zo'n lage prijs :)

    ~Xx~ Julia
    Creativenails4fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de Vogue van deze maand ook en vind het een heerlijk blad <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem ook, echt een leuk shirtje <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem ook en het shirt is zo leuk en makkelijk te combineren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat shirtje is echt heel leuk. Je hebt hem ook tof gecombineerd. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb dat shirtje ook en vindt hem heel erg fijn. Hij staat je leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat shirtje is echt leuk, alleen wel een nadeel is dat best veel mensen er in lopen.. :) Ik vind het baggy effect best leuk!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bij mij komt het nog wat langer haha, maar door er een cardigan op te dragen kan ik het verstoppen, bij mij is hij ook erg baggy. maar bij jou staat dat wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik overweeg ook om hem te kopen omdat er nu ook een shirtje bij zit, het enige nadeel is dat hij wel €7,- kost. :(
    Hij staat je wel heel leuk trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil hem ook heel erg graag, maar als ik dan in de winkel ben moet ik weer zo slim zijn of niet genoeg geld bij te hebben of ik ben het gewoon doodnormaal vergeten, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is leuk hé! Ik heb ook vorige week gekocht en ben er helemaal happy mee :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb 'm ook en helaas is 'ie bij mij ook een beetje te groot. Maar daarom stop ik 'm ook in mijn broek. Door het shirt heb ik nu ook voor het eerst een Vogue gekocht. :)

    BeantwoordenVerwijderen