vrijdag 1 augustus 2014

B'day wishlist


Op 19 augustus ben ik eindelijk jarig! En wat krijg je als je jarig bent ? Natuurlijk de cadeautjes van je wenslijstje ! Ik heb ook een wenslijstje samengesteld, die niet al te groot is. Maar er is wel een ding wat ik echt graag wil hebben ! Namelijk een spiegelreflexcamera ! En die koop je niet zomaar van je spaargeld, dus gelukkig ben ik snel jarig !



Dit is hem dan, de spiegelreflexcamera die ik zo graag wil hebben ! Nu fotografeer ik namelijk nog met zo'n kleine camera van panasonic, die net aan de €100 komt. Maar ik ben hem nu meer dan zat, en ben toe aan een nieuwe camera. Ik maak nu veel meer foto's, dus dan is een betere camera ook wel terecht. Zoals ik al zei koop je zo'n camera niet even snel van de spaargeld, tenzij je echt lang hebt gespaard (wat ik dus niet heb gedaan..) . Dus eventjes wachten tot mijn verjaardag, en dan kan ik hem eindelijk kopen!


Ik heb al veel goeds over de palettes van Sleek gehoord, dus word het maar eens tijd dat ik er ook eentje in bezit krijg ! Ik kwam dit palette tegen, en was meteen verkocht. Wat een mooie kleuren ! Ik vond paars altijd wel een mooie kleur, maar deze kleuren uit het Au natural palette slaan echt alles ! Ik denk dat je hiermee echt hele mooie ooglooks mee kan maken, als goed is hebben ze een goede pigmentatie en dat voor maar €9,99.


Mijn broertje is afgelopen woensdag jarig geweest, en ik heb hem een leuk cadeautje gegeven van €13. Dus nu mag ik ook iets leuks uitzoeken van €13! Eerst zat ik aan een lijmpistool te denken, maar die kostte €9,99 dus die kan ik zelf ook nog wel een keer kopen. En toen ik per ongeluk op de site miniinthebox.nl uit kwam, ging ik al snel door naar de statement kettingen en de horloges. En ja hoor, ik kwam een super leuke ketting en een tof horloge tegen! Omdat dit samen €12 was heb ik er nog een leuke ring bij gedaan. Ik hoop maar dat ik wat mag bestellen, want anders moet ik weer wat anders verzinnen..

En wat bij mijn verjaardag echt niet kan ontbreken is nagellak! Ik ben echt dol op nagellak! Ook al zijn mijn nagels niet altijd lang, ik blijf maar nagellakjes kopen. Ze zijn gewoon zo leuk om te hebben! En dan vooral van het merk Rimmel Londen, dat zijn echt super goede lakjes. En nu ze ook nog de Rita Ora collectie hebben, wil ik daar ook wel een nagellakje van! Of natuurlijk meer ;).

Ja, het zijn niet zo veel dingen die ik graag zou willen hebben. Maar er zit natuurlijk wel een spiegelreflex camera bij, die je niet zomaar koopt. Tenminste ik niet. Maar deze Canon 1200D staat echt boven aan mijn lijstje! Ik wil hem zo graag hebben! Nu maar hopen dat ze hem straks nog hebben bij bol.com!

Liefs Lisa





11 opmerkingen:

  1. Ohja, die camera staat ook op mijn wishlist! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke verjaardag wishlist! De SLR is wel echt een prachtig cadeau, ik hoop voor je dat je hem kunt gaan kopen binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi cadeau zou die camera zijn!
    De andere dingen vind ik ook heel leuk, prachtig paletteje!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is zeker een mooie camera! Miniinthe box is echt een hele leuke site ja, maar in een heel enkel geval kan het zo zijn dat je pakketje (omdat het ergens uit Azië komt) door de douane gecontroleerd wordt en dan moet je aan de deur nog €20,- extra betalen. Dat is mij dus gebeurd, waardoor ik het dubbele moest betalen van wat ik besteld had. Ik wil je niet bang maken, want het gebeurd blijkbaar bijna nooit, maar dan ben je in ieder geval toch gewaarschuwd! ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke wishlist! :) De camera ziet er ontzettend fijn uit! En wat een mooie nagellakjes! De blauwe kleurtjes vind ik gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die camera lijkt me erg fijn om te hebben! Ik kan het geloven dat je die niet zo maar van je spaargeld zal kunnen betalen, haha.
    Nagellak vraag ik ook altijd op mijn verjaardag. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oké, dit is bizar! Ik ben op dit moment precies naar díé ketting aan het kijken die in jouw wishlist staat. Vind 'm ook zo mooi! Zelf heb ik trouwens de Canon EOS 600d; ben ik ook zóóó blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een onwijs leuke wishlist, .....de ketting Wauw....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. die camera is zo mooi!
    en oehh ik heb een aantal van die lakjes, ze zijn echt aan te bevelen!

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen