woensdag 30 juli 2014

Celebrity nieuwtjesDe roddel bladen staan er vol mee, weetjes over sterren! Altijd leuk om onder genot van een kopje thee te lezen wat je favo sterren nu weer hebben gedaan.Wist je dat Rihanna dol is op het dochtertje van haar nicht Noella Alstrom? Ja ja, Riri is tante!
Majesty is 1 maand oud en eerlijk is eerlijk, wat een scheetje!


In augustus staat Lily Allen in het voor programma van Miley Cyrus. Lily ken je onder andere van de hits: Hard out here en Fuck you. Miley heeft al een optreden gehad in Nederland en om toch in haar eigen land de kers op de taart te plaatsen heeft ze Lily uitgenodigd voor haar voorprogramma.


Het nummer Happy van Pharrel Williams is op weg naar de grootste hit uit de pop geschiedenis. De hit is al 5.6 miljoen keer digitaal gedownload. Gefeliciteerd Pharrel Williams!


Door: Daniëlle


7 opmerkingen:

 1. Leuke nieuwtjes! Ik hou er altijd wel van om alle roddelbladen door te spitten en erachter te komen wat de celebrities zoal allemaal doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat van Pharell wist ik niet eens! Dat is echt super veel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een origineel artikel, meestal lees je dit altijd in tijdschriften. Stiekem vind ik dat altijd heel leuk om te lezen. ;p
  Ik wist van allerdrie nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke nieuwtjes, dit wist ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nieuwtjes! Ik hou wel van dit soort nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke weetjes! Happy is echt een geweldig nummer

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen