maandag 7 juli 2014

Bikini proofBron: We heart it

Wij meiden vinden het belangrijk dat als we gaan zwemmen, we het wel in stijl doen. Ik heb vorig jaar een leuke bandeau bikini gekocht. Maar als ik een nieuwe bikini uit kies, weet ik nooit zo goed wat ik wil. Vandaag de tips en tops!


H&M is echt een leuke en budget winkel voor de bikini's! Helaas hebben ze in mijn stad geen H&M maar don't worry, lang leven de webshop van H&M! Ik ben eigenlijk nu al enthousiast over de bikini's! Er zijn leuke, verschillende modellen en er is echt genoeg keus!
Toen ik op de pagina swimwear keek van H&M zag ik dat er zoveel mogelijkheden waren en hoe leuk sommige bikini's eigenlijk wel niet zijn! Uit veel bikini's heb ik mijn top vier gemaakt.

Rawr
Alle vier de bikini's zijn totaal anders en daarom allemaal zo leuk! In eerste instantie toen ik de bikini met panter print zag, vond ik dat die niet voor mij was weggelegd. Ik ben niet gek op panter print en het is niet helemaal mijn style. Maar toen ik het setje bij een model van H&M aanzag, zag het er eigenlijk ook wel leuk uit!

Bling
Het tweede setje met de kleine steentjes vind ik echt zo gaaf! De details vind ik allemaal zo mooi. Het lijkt me een hele mooie bikini en ik zit te twijfelen of ik het setje moet kopen of niet. Ik zag alleen dat een tie tanga bij de bikni top hoort dat vind ik minder. Ik zoek liever even naar een handig en leuk bikini broekje.

Bordeau
Wat heeft het vierde setje een ongelofelijk mooie kleur! Het bandeau effect zit ook al in mijn huidige bikini en nog steeds vind ik het zo'n leuk effect! Ik zie het al voor me: een mooi bruin kleurtje met de doffe rode kleur. Wauw!

Diep blauw
Deze kleur is echt maar dan ook echt lovely! Het effect met de kreukeltjes vind ik erg chique. Wat ik zelf misschien wel een min puntje vind, (dit is ook het min puntje bij de andere drie)  is dat het elastiek waarmee het topje vast zit ook los kan gaan als er geen goede strik in zit. Ik blijf liever voor safe!Welke bikini vind jij het leukst uit mijn top vier?


Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

 1. De bordeaux rode en donkerblauwe vind ik het mooiste. Zelf heb ik nog geen bikini kunnen vinden waar ik helemaal weg van ben, maar gelukkig heb ik nog eventjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn inderdaad heel leuk! Ik vind zelf de donkerblauwe het mooist. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bikini vooral de bordeaux kleurige bikini vind ik erg tof, wat een leuk artikel daar kun je echt wat inspiratie uit halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie bikini's heb je uitgekozen! De donkerblauwe, daar gaat mijn voorkeur naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt al véél te veel bikini's. Vind de bordeauxrode wel errug gaaf. X

  BeantwoordenVerwijderen