dinsdag 8 juli 2014

Hema notitieboekje + pennen


Iedereen heeft wel zo'n boekje waar je je ideeën in op schrijft. Ik dus ook! Ik had er al een, namelijk eentje van de Hema. Maar laatst was ik bij de Hema, en er waren zulke leuke schoolspullen en notitieboekjes! Van bloemenprintjes tot zachte pastel kleurtjes. I love it ! En ik kon het niet laten om toch iets te kopen. Want €1,95 is toch geen geld voor een notitieboekje?


Dit is hem dan, mijn nieuwe notitieboekje! Ik ben echt dol op blauw en ook op ankers. En toen ik deze tegen kwam was ik meteen verkocht. Wat een leuk notitieboekje! Met witte stippen op een blauwe kaft, en niet te vergeten de anker van zilveren glitters. En een klein detail van roze, leuke combinatie!Dan de binnenkant. Hij is niet echt speciaal aan de binnenkant. Natuurlijk komt ook hier weer de print van blauw met witte stippen weer terug. Het is gewoon een notitieboekje met de afmeting van A4 dus je kan genoeg op de bladzijdes kwijt. Wat bij mij wel handig is, want als ik eenmaal begin te schrijven houd ik niet meer op. En dat voor maar €1,95, echt helemaal niks voor zo'n leuk notitieboekje !Ik heb ook nog een paar pennen gekocht. Ik vond ze zo leuk! De lieve kleurtjes spraken me meteen aan. En ze hebben allemaal een soort quote op hun zijkant staan. Een leuk detail! Daar staat de Hema inmiddels wel bekend om. Dit zijn dan de quotes: Today is OK en Nice what is it?. De roze is een beetje onduidelijk, maar de mintgroene en de oranje zijn wel duidelijk. Ze zitten niet alleen in een mooie verpakking maar ze schrijven ook nog eens heel fijn. Ik ga sowieso nog een keer langs de Hema om nog meer pennen te gaan halen. Want deze drie kostten samen maar €1. Dat is echt geen geld voor drie goede pennen!


Dit was even een mini shoplogje eigenlijk van mijn nieuwe notitieboekje en pennen. Ik ben echt blij met mijn nieuwe notitieboekje! Hij ligt nu altijd naast mijn computer, of op mijn schoot wanneer ik er mijn ideeën in op schrijf. En dan natuurlijk met mijn nieuwe mintgroene pen, die gewoon super fijn schrijft! Ik ga zaterdag op vakantie dus deze gaat sowieso mee!

Hebben jullie al een kijkje genomen bij de Hema?

Liefs Lisa

11 opmerkingen:

 1. Eigenlijk niet, ik kijk niet zo vaak op die afdeling, ( vraag mij nu wel af, waarom eigenlijk niet? )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was laatst ook bij de Hema en ik wilde het boekje ook bijna meenemen. Ik heb het toch maar niet gedaan en ik heb nu alweer spijt, hij is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op de schrijfwaren van de Hema, vind ze altijd zo schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral die pennen vind ik echt super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die pennen zijn erg leuk, ik dacht dat ze een kleurtje, hadden. Oeps, die ga ik dan toch maar eens kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk boekje, en vooral die pennen zijn erg leuk! Ik heb nog nieuwe pennen nodig voor volgend schooljaar dus ik ga zeker even kijken! En de Hema is inderdaad erg leuk als het gaat om schoolspullen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig boekje is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de hema heeft zulke leuke items! Ook dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de nieuwe schoolspullen die hema nu in de winkels heeft liggen zijn zoo cute!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen