dinsdag 15 juli 2014

Hema schoolspullen shoplogAlle winkels lopen nu vol met allerlei leuke schoolspulletjes. Tijd om voor volgend jaar inkopen te gaan doen! Ik heb dat afgelopen week gedaan, nadat ik mijn notitieboekje en pennen had gekocht. Want ik kwam veel leuke spulletjes tegen, en allemaal voor een klein prijsje. Dat is altijd een goede combinatie!
Als eerste heb ik deze leuke agenda gekocht. Hij is zo cute! En zoals je misschien wel verwachtte, zit er ook weer mintgroen in verwerkt! Wat inmiddels mijn lievelingskleur is geworden. Ik heb maar een agenda bij de Hema gekocht, want dit jaar had ik een dure agenda van Fashionista gekocht die ik niet gebruikt heb. Ik wil toch weer met een agenda werken, maar als ik hem toch niet gebruik heb ik toch geen dure agenda liggen van €20. Want deze was maar €5,95, en dit was een van de duurdere agenda's. Dus als dat toch nog te duur is, kun je ook een nog goedkopere kopen. 


Dan deze kleine markeerstiftjes, super handig voor school! Ik had eerst altijd van die grote stiften van Stabilo, maar dan had ik al snel te weinig plek in mijn etui. Dus met deze heb je meer ruimte in je etui, en je hebt ze in leuke kleurtjes! En natuurlijk zijn deze ook weer lekker budget, deze kostten namelijk €2.
Van mijn moeder mocht ik pakken wat ik nodig had voor school. En dat laat ik me niet twee keer zeggen! Ik nog wat pennen, potloden, een liniaal, een puntenslijper en een gum nodig. En die heb ik gevonden! Pennen met weer zo'n leuke quote erop, potloden in het roze, blauw en wit en een setje met een liniaal, puntenslijper en een gum. Met zulke leuke spulletjes krijg je gewoon weer zin in school! Wat eigenlijk best raar is..

Dan de schriften, die bij ons echt noodzakelijk zijn. Want op onze school mag je namelijk niet in de werkboeken schrijven, niet echt handig maar ja. Dus daarom heb ik best veel schriften gekocht.


Als eerst deze grote schriften. Deze ga ik gebruiken voor de vakken waar je veel opdrachten van moet maken. Zoals Nederlands en Engels, altijd handig zo'n groot schrift! Deze kostten samen €3.Dan deze cute schriftjes. Ze zijn zo leuk! Ook deze hebben een leuke quote erop staan. En ze hebben ook nog eens leuke kleurtjes! Natuurlijk weer mintgroen! Ze hebben echt werk gemaakt van deze schriftjes, niet alleen de voorkant maar ze hebben ook wat met de achterkant gedaan. Zoiets had ik eigenlijk niet van de Hema verwacht. Deze schriftjes kun je per vier kopen voor €2.


Voor wiskunde heb je natuurlijk ook leuke schriften voor nodig. En die kan je ook bij de Hema krijgen. Want kijk hoe leuk deze zijn! Weer met bloemtjes en met donker blauwe details. Deze zijn wel duurder dan de andere schriften, namelijk €2 voor twee schriften. Maar dat zijn ze wel waard!


 Dit zijn de laatste schriften wat ik gekocht heb. Gewone grote schriften, maar dan met een leuk kleurtje. Je kon kiezen uit 5 schriften met zwart en grijs, met verschillende tinten roze of deze. Dan is bij mij de keuze snel gemaakt! Deze vrolijke schriften dus. Deze kun je kopen per 5 voor €2.


En als laatste deze leuke snelhechters. Erg handig voor planners of samenvattingen. Want meestal raak ik ze altijd kwijt. En dan is dit een goede oplossing! Deze kun je kopen per 5 voor maar €1,95.

Dit zijn dan mijn nieuwe schoolspullen voor volgend jaar! Ik krijg er nu al weer zin in, nu ik al mijn gekochte spulletjes weer voor me zie. Eigenlijk best wel raar, want het is eindelijk zomervakantie! Maar met zulke leuke schoolspullen van de Hema krijgt iedereen wel zin in om naar school te gaan!

Hebben jullie al wat schoolspullen gekocht voor volgend jaar?

Liefs Lisa

11 opmerkingen:

 1. Super leuke schoolspullen! Ik heb laatst mijn agenda voor komend jaar ook bij de Hema gekocht, hun spullen zijn echt super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Hema heeft zulke leuke en schattige spulletjes. Het is echt moeilijk om te weerstaan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schoolspullen!
  Zelf ben ik nog niet echt bezig met spullen in te slaan.
  Moet ik misschien eens gaan doen, haha.

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items, ik vind de schriftjes erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk die schoolspullen van de hema! Vooral die grote schriften en de snelhechters vind ik superleuk. Ik heb zelf ook al even een kijkje genomen bij de schoolspullen, maar tot nu toe heb ik nog niks ingeslagen, ik denk dat ik volgende week ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb laatst ook een nieuwe agenda gekocht bij de Hema, ze hebben dit jaar erg leuke spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, ik ga ook een agenda bij de hema kopen, ik kan alleen nog niet kiezen. Het zijn echt leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke spulletjes zeg! <3
  Ik heb zelf net vandaag een notebook bij de hema gekocht!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De agenda ziet er wel heel vrolijk uit...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke schoolspullen heb je gekocht, ik houd van de HEMA!

  BeantwoordenVerwijderen