dinsdag 1 juli 2014

Oriflame Bronzed Taupe trioIk vind make-up steeds leuker, en koop dus ook meer beauty producten. Ik ontdekte het al wat eerder, maar mijn moeder heeft het ook ontdekt. Daarom had ze een leuke trio van Oriflame mee gebracht.Het is een trio met drie verschillende taupe tinten. Oriflame is een redelijk duur merk, dus daar kun je ook wel wat van verwachten ! Toch ?


Ik heb niet echt ervaringen met het merk Oriflame. Ik heb er wel veel over gehoord, en mijn moeder heeft er ook wat producten van in haar kastje liggen. Dus nu was ik aan de beurt ! Hij heeft een mooie rechte verpakking, erg chique ! Hij is helemaal zwart, met een vakje aan de onderkant waar twee kwastjes in liggen. Deze heb ik niet gebruikt, maar ze zitten er gewoon standaard bij.

De trio heeft zoals ik al zei drie soorten taupe tinten. Twee shimmery taupe tinten en een matte taupe tint.Ook al is de ena donkerste kleur ook niet heel glitterig. Dus je kan er prima een mooie ooglook me maken ! En dan de swatches, wat een goede pigmentatie ! Vooral de lichtste kleur vind ik erg mooi, hij heeft een flinke dosis glitter en heeft ondanks zijn wat lichtere kleur ook een goede pigmentatie ! Tot nu toe maakt deze trio mijn verwachten nog waar ! Het enige jammer aan een trio is, is dat er meestal geen highlighter in zit. Of die zit er wel in, maar dat er dan een kleur te weinig is voor een mooie ooglook.Dit is de ooglook die ik met het Oriflame trio maakte. Deze ooglook is iets heftiger dan een dagelijkse ooglook. De twee donkere kleuren vallen nog wat donkerder uit dan op mijn arm, en de lichtste kleur van deze trio trouwens ook ! Zo ben ik nog enthousiaster over deze trio ! Je kan er een hele mooie look mee maken, die op zich overdag kan maar als je normaal geen make-up draagt dan is dit ook leuk voor 's avonds ! 

Ik vind deze trio echt fantastisch ! Ik heb nu echt een goede indruk gekregen van het merk Oriflame ! Dat lukt namelijk wel met het Bronzed Taupe trio. Het enige nadeel van trio's is dat je er eigenlijk maar een ooglook mee kan maken, maar voor deze ooglook is hij het zeker waard ! Voor mij is deze trio best duur, want hij kostte namelijk €18. Daarom zou ik hem nooit zomaar kopen, dan moet het echt een heel speciaal palette zijn of in dit geval trio. Maar wie weet, als ik wat verder ben met make-up dat ik dan meer ga sparen voor zulke mooie en wat duurdere trio's en palettes. Maar hij is zeker die €18 waard !

Heb jij ook beauty producten van Oriflame?

Liefs Lisa

13 opmerkingen:

 1. Hele mooie neutrale kleurtjes, de look die je gemaakt hebt is echt mooi!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes bevat dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes zitten er in dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuke trio! Je ooglook vind ik erg mooi gelukt, knap hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie trio is dit en wat heb je er een mooie look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ooglook! <3 Die kleuren zijn inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleurtjes! Prachtige look ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie ooglook! De prijs is inderdaad best hoog, maar dan heb je ook wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie look heb je gemaakt met dit trio zeg! Vind de pigmentatie er ook erg god uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, die swatch ziet er erg goed uit! Mooie look !

  BeantwoordenVerwijderen