donderdag 24 juli 2014

Max & More eyeshadow palette

Opeens zag je ze overal: de nieuwe palettes van de Action! Ze hebben hun make-up afdeling vernieuwd, en hebben er verschillende leuke palettes bij gedaan. Zoals dit leuke palette! Hij is wel voor bruine ogen bedoeld, maar door de leuke samenstelling heb ik hem toch gekocht. En ik heb deze nog niet eerder gezien, dus moest ik ook even kijken of deze van goede kwaliteit is.


Op het eerste gezicht is het een prima palette. Hij ziet er niet echt goedkoop uit, en voelt ook niet zo. Wat je wel zou verwachten van de Action. Maar je zou ten eerste al niet verwachten dat ze met dit soort palettes kwamen, en dat ook nog voor een klein prijsje. Ze kosten namelijk maar €0,79!De laatste tijd ben ik meer van de paars, dus daar hoort ook experimenteren bij met oogschaduw. En daar is dit palette perfect voor! En palette met een koele en een warmere paarse oogschaduws, en bruine oogschaduws. Een mooie samenstelling!Dit zijn de kleurtjes dus. Echt een goede pigmentatie, dat ik niet verwacht had! Dit palette bevatten veel shimery oogschaduws en maar een paar matte. Beetje jammer, maar met deze oogschaduws kun je ook veel mooie ooglooks maken. Vooral de onderste rij heeft echt een fantastische pigmentatie! De bruine tinten zijn zo mooi! Dit is de ooglook die ik met dit mooie palette heb gemaakt. Ik vind hem wel redelijk gelukt, maar ik heb de koele paars gebruikt in plaats van de warmere paars. Wat minder mooi, maar het kan wel. Dan zou ik beter de lichtste paars van de onderste rij kunnen gebruiken.


 Ik ben echt dol op dit palette! Met verschillende paarse en bruine oogschaduws is dit een leuk palette en dat voor maar €0,79! En voor dat prijsje heb je een prima palette met leuke oogschaduws en een goede pigmentatie. Goede combinatie! Ik heb er vandaag nog drie bij gekocht, dus die zul je nog wel eens tegen komen!

Liefs Lisa


9 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtig palette. En dat voor zo goed als niks, bijna niet te geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi palette! De pigmentatie ziet er ook goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om dit te zien, toevallig heb ik dit palette gisteren ook kunnen scoren...en ik heb blauwe ogen, maar de kleurtjes spraken mij zo aan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze heb ik ook gekocht! ziet er mooi uit ik ben benieuwd hoe die bij mij uitpakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik twijfelde zo hard om deze mee te nemen.. Maar prachtige ooglooks!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel erg mooi palette, zelf heb ik het nude palette en die bevalt me ook erg goed! Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie look heb je gemaakt met dit palette! Ik vind de pigmentatie ook erg goed voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen