woensdag 9 juli 2014

Nude lipsAls je gaat tutten en het niet al te moeilijk wil maken maar gewoon lekker easy, denk ik meestal aan een likje mascara en een mooie nude kleur lipgloss. Ik heb gemerkt dat veel meiden toch voor een knal kleur lippenstift gaan maar vandaag laat ik je de pluspunten en minpunten van deze glossige lipgloss zien! Waarom zou je voor een naturelle look deze lipgloss uit je make-up lade pakken en niet je knal kleurige Essence lipstick?

Ik heb al in een paar bladen en op internet gelezen dat lipgloss je vollere lippen geeft. Maar ook geeft een zachte gloss je lippen een soepel effect. Maar waarom juist een lipgloss?

• Heb je volle lippen en wil je smallere lippen creëren? Ga dan voor donkere kleuren in een lipgloss. Denk dan aan de donker rode tinten in plaats van het felle rood. Donker kan ook erg mooi staan.
Met een lippenstift kan je dit ook proberen maar heb je toch net niet dat mooie effect dan dat je met een laagje gloss hebt.

• Je lippen lijken groter als je het liplijntje net iets buiten de liprand tekent. Gebruik een lichte kleur lippenstift  en gebruik een lichte gloss voor het middelste gedeelte van je lippen.

Een nude kleur zorgt voor een niet opvallend effect wat je een natural beauty maakt. En toevallig kwam ik deze mooie nude kleur van JG tegen. Het is een echte nude kleur en er zitten lieve, kleine glittertjes in, so sweet!Het kwastje van de shiner zier er eigenlijk wel top uit! Ik heb wel eens een lipgloss gehad met een te groot kwastje. Dit kwastje is precies goed. Hee, wij meiden hebben geen duckface! Als ik de gloss aanbreng gaat het vlekkeloos en heb ik direct een mooi kleurtje op mijn lippen. Het minpuntje is alleen dat de gloss een beetje kleverig is. Dit vind ik wel een nadeel als je een lipgloss op hebt. Ik twijfel eigenlijk wel een beetje er zijn veel pluspunten te vinden over lipgloss en de kleurtjes zijn vaak ook om weg over te zwijmelen maar het kleven verpest het een beetje.
Waarom ga jij liever voor een lipstick?


Door: Daniëlle


10 opmerkingen:

 1. Ik ga toch voor een lipgloss , leuke kleur x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleur! Ik ga meestal liever voor een lipstick omdat deze of een matte finish heeft omdat het meestal toch wat langer blijft zitten dan een gloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf gebruik ik liever een lipstick dan een lipgloss omdat ik lipgloss vaak vind plakken en dat vind ik niet fijn aanvoelen...Ook dekt lipstick vaak wat beter en dat vind ik wel prettig omdat ik een vrij smalle bovenlip heb, die ik altijd bij teken en dan is een goed dekkend product wel erg prettig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst was ik helemaal weg van lipgloss, maar nu is mijn favoriet toch een lipstick. Wat een leuk en handig artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke lipgloss zeg!
  Ik hou wel van nude kleurtjes ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel liever lipgloss, je loopt niet voor ... als ie vervaagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een hele mooie kleur die mooi staat, ik denk alleen dat het meer een coraal/ peachie kleurtje is ipv nude. maar dat kan door de foto's komen! trouwens wat een super leuk potje heb je op je foto's als achtergrond staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de reacties allemaal!
  @Saskia, de lipgloss zelf is echt nude met wat glittertjes die de peachie kleur hebben. Maar verder wel echt nude. Bedankt, dit is een diy van een paar artikels terug. Het staat bij diy!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het een leuke kleur, zie je niet vaak.. I like :)

  BeantwoordenVerwijderen