donderdag 10 juli 2014

How to wear: the skort


Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: de skort! Bijna elke blogger heeft er wel een in zijn bezit. Ik dus ook! Ik was bij de Coolcat en de verkoopster kwam opeens met deze print skort in de handen aangelopen. Eigenlijk had ik nog nooit van een skort gehoord, of een gezien. Maar ik probeer nu uit mijn comfort zone te komen, en dus dingen kopen die ik normaal juist niet zou kopen. En een skort is daar een goed voorbeeld van, want hoe moet je zo'n skort nou combineren?


Meteen toen ik hem had gekocht heb ik lopen zoeken in mijn kledingkast, op zoek naar een leuk topje voor op mijn skort. En ik heb er drie leuke looks mee gemaakt! Al zeg ik het zelf :).


Dit is de eerste look die ik ermee maakte. Een simpele maar toch classy look door de loafers. Ik dacht eerst dat de top te kort was, maar hij staat perfect bij de skort! Hij valt er ook goed overheen, waardoor de skort toch lekker opvalt. Je kan er ook nog een mooie statement ketting erbij dragen, maar dat vond ik te druk dus heb ik alleen mijn horloge omgedaan. Zo zou ik mijn skort het vaakst dragen, gewoon simpel met zwart maar toch anders met de zwart witte skort.

Top - Forever 21
Skort - Coolcat
Loafers - Schoenenreus


Dit is de tweede look die ik met mijn skort maakte. Deze vind ik wat minder door de birkenstocks, ik had beter mijn loafers er onder kunnen doen. Maar ik wilde even laten zien met wat voor schoenen je de skort kon combineren. Het kan wel, maar ik zou eerder iets anders kiezen. Voor de rest heb ik er een turquoise top bij de skort in gedaan. Want als ik hem er gewoon over heen liet hangen, dan is het effect van de skort alweer weg. Dus altijd je top in de skort doen. 

Top - Primark
Skort - Coolcat
Birkenstocks - Betula 


En dan de laatste outfit met mijn skort! Ik had op de foto misschien iets meer naar voren moeten gaan, want nu is mijn gezicht overbelicht.. Maar ja, het gaat om de outfit! Deze keer heb ik hem gecombineerd met een chique blousje, wat iets heel anders is. Maar om het niet te chique te maken heb ik mijn All Stars aan gedaan. Loafers of hakken kunnen er natuurlijk onder, als het voor een etentje is. Je kan er alle kanten mee op! Ook hier kan je een mooie ketting bij dragen, want het is een lage v-hals waardoor je het wat meer aankleed.

Blouse - Paris2Day
Skort - Coolcat
All Stars - Converse

Dit waren dan mijn outfits met mijn geliefde skort! Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik hem aangehad, en kreeg er leuke reacties over! Hij is niet zo moeilijk te combineren, en je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en printjes. Een tip, doe je top bij de skort in! Want anders is het effect van je skort weg en dat is zonde! 

Hebben jullie ook al een skort?

Liefs Lisa

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfits!
  Ik vind je skort erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je goed, leuk gecombineerd ook! Vooral de laatste outfit met het bordeaublousje vind ik heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De skort vind ik echt fantastisch! Leuk gestyled ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke skort! Ik had een lange jurk in dit printje gepast, maar was helaas te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie skort, hij staat je erg goed.
  Ik vind het mijzelf alleen totaal niet staan vanwege mijn benen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste outfit vind ik het leukst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Ik vind de skort zo gaaf! De eerste outfit is mijn favoriet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Outfit 2 vind ik erg leuk! Heb geen skort en dat houden we zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen