vrijdag 25 juli 2014

Nieuw: alledaagse make-up bakje


Laatst had ik een artikel online gezet over het make-up bakje van de action. Hij was eigenlijk een beetje te klein en onoverzichtelijk, want er zaten veel kleine vakjes in en een grote. Niet echt handig, dus moest ik wat anders verzinnen. En dat heb ik gedaan! Ik heb een oud decoratie bakje gepakt en wat leuke paarse steentjes in gedaan, zodat het er toch net wat leuker uitziet!


Bij dit nieuwe bakje passen mijn foundation, poeder en make-up basis er allemaal in zonder problemen! Ze hoeven er niet in te staan, maar ze liggen nu op de steentjes. Zo gaan ze ook minder snel kapot, want ik ben wel zo'n persoon die snel dingen om stoot .. Dat zou echt een grote kliederboel worden met mijn foundation en poeder!

En bij poeder en oogschaduw horen natuurlijk ook kwasten! Die heb ik deze keer in een kaarsenhoudertje gedaan. Genoeg ruimte voor kwasten, mascara, eyeliner en een oogschaduw basis. Veel handiger dan de kleine vakjes die het bakje van de Action had. Hier kun je makkelijk de kwast die je zoekt pakken, en even je make-up doen.


Dit was dus mijn nieuwe make-up bakje! Hij is echt stukken handiger en veel overzichtelijker dan die van de Action. Deze past ook wat beter bij mijn kamer, want ik heb nu veel paarse accessoires in mijn kamer. Dus de paarse steentjes passen er perfect bij. Hij staat nu op mijn bureau bij het raam, waar ik me altijd opmaak. Een spiegeltje er bij, en dat is dan alles wat ik nodig heb!

Hebben jullie ook een bakje voor je alledaagse make-up? 

Liefs Lisa

12 opmerkingen:

 1. Die foundation gebruik ik ook! Ik heb wel een bakje voor alledaagse make-up, maar dat is dan ook meteen de enige make-up die ik heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne producten gebruik je dagelijks! Je hebt het ook leuk neergelegd zo op dat dienblaadje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk bakje, staat heel mooi zo <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik heb ook een bakje voor make wat ik dagelijks gebruik. die heb ik bij de action gekocht met allemaal verschillende vakjes, heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne producten! Veel ervan gebruik ik ook vaak. Leuk om te zien! Mooi gefotografeerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er erg netjes uit! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, dat ziet er echt mooi uit! Heel leuk gedaan :D
  Ik heb ook wel een bakje met m'n spulletjes die ik elke dag gebruik, maar dat is maar een gewoon plastiek bakje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan! Die paarse steentjes maken het af! Mijn alledaagse make-upproducten bewaar ik in een etui.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er wel superleuk en erg handig uit, fijne tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Handig bakje, lekker overzichtelijk!

  BeantwoordenVerwijderen