dinsdag 26 november 2013

Shoplog KruidvatJe hebt het vast wel gehoord , de 1+1 actie van de kruidvat ! Ik moest daar natuurlijk even heen en heb 3 lakjes gekocht , 2 van de nieuwe essence collectie Beauty Beats van Justin Bieber . En een van l'oreal die Daniëlle ook heeft . Kijk je even mee ?
Dit was het eerste lakje wat ik tegen kwam , een mooi grijs kleurtje met een glitter laagje. Het nagellak potje zelf ziet er ook heel mooi uit ! Een matte dop , en het logo van de collectie 'Beauty Beats' ziet er ook goed uit . Zoals ik gewend ben van essence , is het borsteltje groot zodat je maar een keer over je nagel heen hoeft te gaan . Handig ! Deze heet trouwens '03 as long as you love me' , wat volgens mij een liedje is van JB ?En dit is het tweede lakje van de 'Beauty Beats' collectie. Dit is een zacht blauw kleurtje met een soort parelmoer laagje er op . Ook een soort glinster laagje. Deze heet '02 i'm backstage' , een bijpasselijke naam . Hij dekt goed en droogt snel op . Net zoals het grijze lakje is het borsteltje fijn , en ziet het potje er mooi uit . Ik zelf ben niet zo'n fan van JB , maar ik ben wel fan van deze lakjes ! Er zitten nog 2 andere lakjes in de collectie , een roze en een paarse , maar die waren er niet meer toen ik kwam. Deze mooie nagellakjes zijn €1,89 per stuk.


Dit is vanaf nu echt mijn favo nagellakje ! Hij is zo mooi ! Er zitten grove glitters in , waardoor hij in twee dikke lagen helemaal dekt . Het borsteltje is heel fijn , en het lakje zelf ziet er fantastisch uit ! Een mooie gouden dop , en een leuke vorm van het glas . Hij heet ' Sequin Explosion ' . Ik had hem nog niet gekocht omdat ik ze best duur vind , want ze zijn €5,99 per stuk . Maar dat is dit lakje wel waard ! 
En dan mijn laatste aankoop , mijn tweede essence lipstick ! De eerste '01 Coral Calling' vond ik heel mooi , dus heb ik '04 on the catwalk!' erbij gekocht . Bij de swatches is de bovenste de '01 Coral Calling' , en de onderste is '04 on the catwalk!'. De bovenste is een zachte koraal kleur , en de onderste is een rood/paarse kleur . Ik had zelf een kleine tester in deze kleur , en ik heb heel lang gezocht naar deze kleur ! Gelukkig heb ik hem nu , ik ben er heel blij mee !

Dit waren mijn aankopen , ik heb nog wel wat andere dingen gekocht , maar dat is meer voor sinterklaas . Dus niet voor mezelf ! Hebben jullie nog wat gekocht ? Zet het in de reacties of stuur een mailtje naar doityourselfxoxo@gmail.com ! 

Door Lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten