donderdag 1 mei 2014

Dagje Paleis het Loo


Gisteren ging ik een dagje weg met mijn moeder en mijn broertje, en we zijn naar Paleis het Loo geweest ! Wat een mooi landgoed ! Het paleis zelf was wat kleiner dan ik had verwacht, maar het was zo mooi ingericht ! Met allemaal kleine tierelantijntjes, aparte stoffen behang en huge kroonluchters. Ik had zo veel foto's gemaakt, dus heb ik maar 30 mooie foto's uitgekozen. Kijk je mee ?































 Ik had gehoopt op meer speciale jurken en pakken van de koninklijke familie, maar kwam wel een paar juweeltjes tegen ! Zoals de rode met zilveren jurk. Ik vind hem echt zo mooi ! Er waren echt zo veel mooie kroonluchters in het paleis. In elke kamer was er wel eentje met grote diamanten, ik weet niet of ze wel echt waren, bij de ene kamer nog groter dan de andere. Een kamer vond ik wel heel mooi, namelijk een kamer waar in allemaal kleurrijke bloemen aan het plafond hingen. En ook weer in het midden een grote kroonluchter. De tuinen waren echt indrukwekkend, ze waren wel bezig de linker kant aan te leggen. Dat was het enige mindere van dit paleis. Maar het is echt zo'n mooi paleis ! Ik dacht dat de gouden koets hier ook in Apeldoorn stond maar die kwam ik nergens tegen. Wel kwam ik de speciale witte lijkenwagen tegen. Jammer genoeg kon je er niet van dicht bij bij. Het was echt een geslaagd dagje in Apeldoorn ! Ik wil graag nog een keertje heen als alles echt helemaal klaar is. En dan wel met een rondleiding want dan kun je ook op het dak van het paleis, en er wordt van alles over de kamers en de tuin verteld.

Zijn jullie ook al eens naar Paleis het Loo geweest ?

Door Lisa














2 opmerkingen:

  1. Aaaaah zo te zien een geweldige dag gehad. En wat een hoop prachtige foto's. Super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een prachtig paleis! Dit soort dingen vind ik altijd heel erg leuk om te bezoeken. Mooie foto's heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen