woensdag 30 april 2014

New in: all stars

Dit jaar mocht ik van mijn moeder ook weer nieuwe schoenen uitkiezen. Ik surfde webshops af en dook de foldertjes in. Nadat ik deze leuke all stars had gezien, wist ik wel voor welke schoenen ik zou gaan!Deze all stars zijn zo erg gewild dat ze bijna nergens meer verkrijgbaar zijn. Maar gelukkig trof ik ze aan bij schoenenwinkel Ziengs! Omdat mijn moeder en mij overal werd verteld dat all stars wijd uitvallen en dit mijn eerste paar all stars werd, gingen we eerst voor schoenmaat 37,5. Die maat vond ik wel erg krap zitten! Ik ging liever voor mijn huidige schoenmaat maat 38. Later zei de schoenverkoper van Ziengs dat all stars helemaal niet wijd uitvallen maar dat er niet heel veel steun in all stars zit. Ondanks dat er geen steun in all stars zit en ik wel eens last van mijn rug heb wilde ik zo graag dit paar van mijn wishlist afstrepen. Sinds vorige week zijn deze witte eyecatchers van mij!De eerste week was voor mij wel even wennen, al gauw kreeg ik de blaren op mijn voet omdat ik aan mijn Vans gewend ben. De blaren waren natuurlijk niet helemaal prettig maar gelukkig had ik al snel mijn hotties ingelopen. Allstars lopen echt heel lekker.
   
Nadeel
Het enige nadeel aan witte all stars vind ik misschien wel dat ze niet zo lang echt wit blijven. Er kunnen al snel wel wat vlekjes op komen. Oke, maar dat is dan het risico als je voor witte all stars gaat. Maar als je ze in de wasmachine stopt zijn ze zo weer wit!
  
Voordeel
Je kan deze witte all stars bij al je outfits combineren. Wit is een mooie basic kleur die leuk te gebruiken is bij al je looks!

De Converse all stars heb ik bij schoenenwinkel Ziengs gekocht maar ze zijn natuurlijk ook gewoon online te koop! Ik heb voor de lage all stars gekozen maar zo heeft Lisa de hoge all stars niet kunnen laten staan. Mijn witte Converse all stars kosten €69,95

Heb jij ook all stars? 

Door: Daniëlle

14 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi & altijd goed. Love Converse <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind witte allstars ook zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die witte all stars zijn echt super<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind all stars zo leuk en inderdaad vooral deze! ze staan echt overal leuk bij! ik moet wel zeggen dat ik Vans veel lekkerder vind zitten en lopen dan mijn all stars dus wat dat betreft heeft meneer van Ziengs gelijk, maar kom op het zijn gympen! en ze staan echt geweldig! leuke aankoop dus!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn erg leuk, ook dat rode randje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen enkel paar van All Stars heb. Terwijl dit juist zulke lekker schoenen zijn. Het zijn wel leukies die je hebt gekocht. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf heb ik ze neit maar ik vind ze bij andere altijd erg leuk! Deze schoenen kan je echt overal mee combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. All stars zijn altijd een goed idee! Ik heb mijn cremekeurige helemaal kapot gelopen. Wordt tijd voor nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wow wat een mooie schoenen zeg!!
  x julia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oe, I like! Ik ben al jaren fan van All Stars. Ook al loop ik tegenwoordig meer op Vans. Ik vind die nu eenmaal fijner zitten. Maar Converse sneakers blijven ook fijn. =)

  BeantwoordenVerwijderen