vrijdag 4 april 2014

Shoplog Kruidvat en Action ♥


Ik had al weer wat geld gespaard en ik moest weer wat nieuwe spulletjes kopen. Ik heb allerlei blogs bezocht om verschillende reviews te lezen. Daarom moest ik een paar producten echt hebben ! Mijn nieuwe verslaving is denk ik lipsticks. Ik gebruik ze niet zo veel, maar ik wil er zo veel kopen ! En ik vind ze ook super mooi. Daarom zitten er ook weer twee lipsticks bij. 
Als eerste heb ik deze powder brush gekocht voor bij mijn fixing compact powder. Nu gebruik ik de poeder kwast van de Wibra maar ik wou toch een andere proberen. Toen ik hem uit de verpakking haalde was hij zo zacht ! Hij brengt de poeder makkelijk en mooi aan. Een echte aanrader ! En dat voor maar €2,99.Ik heb nog een kwast gekocht, namelijk deze blush brush ! Ik heb een blush gekocht en ik had veel goeds gehoord over deze kwast. Nu ik hem heb uitgetest ben ik er ook heel blij mee ! Deze brengt mijn blush goed en gemakkelijk aan. Ze hebben echt twee goede kwasten in hun collectie ! Deze was iets goedkoper dan de powder blush namelijk €2,89.


Deze had ik al maar dan met een kleurtje, en dat vond ik toch niet zo mooi. Het is dan weer een extra kleurtje wat je op je gezicht aanbrengt. En dat heb je met deze niet. Hij is gewoon precies hetzelfde, brengt gemakkelijk aan en matteert je huid goed. En voor maar €2,99 is het een prima compact powder !Mijn eerste blush is een feit ! Ik moet het toch maar eens proberen, een blush, bronzer en highlighter. Ik hou het eerst maar bij een blush en de rest komt later wel. Ik had ergens gelezen dat als je een simpele blush wou, dan was dit een goede blush. En dat is hij echt ! Hij is heel subtiel, en valt niet zo veel op. Goed genoeg voor mij ! Deze was €2,99 Dit zijn dan de lipsticks ! Ik wou nog wat nude kleurtjes, maar ik had niet zo veel geld meer dus kwam ik bij deze twee uit. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar ze lijken me heel mooi en rustig. De rechter van Catrice kwam uit de sale bak en was maar €2,50. Er was geen tester bij dus ik weet al helemaal niet hoe hij uitvalt. De essence lipstick kostte €2,49.Dit was het laatste ding wat ik gekocht heb, een portemonnee van de Action. Ik was eigenlijk op zoek naar een spaarpot maar die vond ik niet. Dus ging ik bij de tassen en make-up kijken, en toen vond ik deze leuke aztec portemonnee ! Ik heb er nu een van de Kruidvat, ongeveer dezelfde grootte maar dan in het bruin met gouden ronde studs. Deze vind ik stukken mooier, en hij heeft nog wel een redelijke kwaliteit voor de Action. En de prijs is ook wel fijn, namelijk €2,49.

Dit waren mijn aankoopjes van de Kruidvat en de Action. Ik vind dat ik nog wel redelijk veel gekocht heb, en het zijn ook nog leuke producten. Dus ik ben helemaal blij ! Als je nog van een aantal producten een review wil hebben, zet het dan even in je reactie !

Van welke producten wil je een review ?

Door Lisa

7 opmerkingen:

 1. Super mooie nieuwe items! Ben benieuwd naar de lipsticks ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die powder brush van Essence heb ik ook pas gekocht! Toevallig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je gekocht. De witte poeder van Essence daar ben ik heel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat superleuk! En helemaal niet duur ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar de kwasten en je portomonnee !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spullen! Die SIlky Blush heb ik ook in mijn bezit, haha! En, dat is ook mijn eerste blush, super toevallig! Ik heb hem in het 060. Ik wil van alle spullen wel een review zien eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen