zaterdag 19 april 2014

Make-up nails
De wind vliegt om je oren je bent een beetje laat uit je bed gekomen en je zat thuis al te bedenken wat je nou vergeten was. Op de fiets kijk je nog snel even je laatste whatsappje die je nog niet gelezen hebt. Nog even een snap maken en dan ready to go! Wanneer je de snap wil maken ontdek je al snel dat je lipstick nog op de tafel ligt. 'Shit!' Bof je nou even dat je een vette nail art hebt op je nagels. Helaas kan je niet met de nail art je make-up bijwerken maar kijk wat een geinige nail art! Vandaag  geven wij (Lisa en Daniëlle) je tips and trucks om deze cute nail art na te maken.


Wat heb je nodig?
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Rode nagellak
- Kleur naar keuze (bij ons is dat paars)

Een keer een lastige nail art ! Hij is niet helemaal zo geworden als we wilden maar hij is toch nog wel leuk geworden. Van links naar rechts hebben we het chanel teken, een nagellakje, een mascara borstel, een parfum en een lipstick gemaakt op de nagels van Daniëlle. Wij hebben het iets makkelijker gemaakt, met het chanel teken en het mascara borsteltje. Maar je kan je nail art ook nog moeilijker maken met een mooie oogschaduw, een spiegeltje, lipgloss of helemaal in chanel stijl. Dus alle make up met het chanel teken.Maar dat is helemaal aan jou ! Zo'n nail art met allerlei kleine details kun je het makkelijkst met een nail art pen doen of met een dun penseeltje. Ligt eraan wat jij het fijnst vind ! Voordat je met je nail art gaat beginnen kun je beter eerst een base coat op doen, zodat je nagels niet zo snel geel worden en je nagellak langer blijft zitten. En als je klaar bent weer een top coat erop, zodat je nagellak nog langer blijft zitten.

Dit is was dan de tweede nail art van ons ! En waarschijnlijk ook nog niet de laatste, dus als je nog een leuk idee hebt kun je het altijd bij de reacties zetten. Als je de nail art gaat maken, veel succes !

Door Daniëlle en Lisa

9 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan, ziet er leuk uit! Wat nagels betreft ben ik geen perfectionist, dus dit is veel te moeilijk. Maar het is natuurlijk wel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig! Ik denk dat ik hier geen geduld voor heb, maar jij hebt dit erg leuk gedaan, lekker crea bea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de very inspiring blogger award: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super coole nail art :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh heel erg leuk gevonden, erg creatief ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen