maandag 7 april 2014

Lipstick met een shine
Felle kleuren, matte kleuren, lipstick met een vette shine dat heeft Mac in haar collectie. En laat ik nu een moeder hebben die helemaal gek is op beauty producten van het super bekende Mac cosmetics.
Ik mocht deze 'special' testen en ik geef vandaag mijn review, zal ik deze lipstick hot or not vinden?
De verpakking in het geheel vind ik er wel enorm chique uitzien. Dat is wel iets heel anders dan mijn Essence lipstick. Die had geen eens een verpakking. Het is een lief, glinsterend lipstickje met een vette beat qua glans.Als je de MAC Indulge smash hit lipstick op doet, moet je niet zo veel op je lippen smeren. Anders ziet het er echt te glamour full uit. En dat wil je echt niet. Hoe meer je op je lippen smeert, hoe meer glittertjes er dwalen op je lippen. Een dun laagje met deze lip shiner vind ik mooier. Toen ik de stick mocht testen merkte ik direct dat ik de hoeveelheid van de foto hierboven gewoon veel mooier vind. Anders krijg je dat 'to much' effect. Of wat ook erg mooi staat, is een felle kleur lipstick uit je lade trekken en die eerst op je lippen stiften en dan de glitter stick van Mac er over heen. De lipstick is helemaal niet plakkerig maar zit gelijk goed op je lippen. En de shiner blijft ook nog eens erg lang zitten! Als je wat eet of wat drinkt vervaagd het natuurlijk wel iets maar als nog ben ik hier erg tevreden over. Maar dat moet ook wel met zo'n merk als Mac. Mijn moeder heeft de Mac lipstick online gekocht op de officiële site van Mac. Maar je kan Mac natuurlijk ook gewoon in de winkel vinden. De lipstick is verkrijgbaar bij  alle winkels die het merk Mac ook verkopen zoals: de Bijenkorf en de Douglas. De MAC Indulge smash hit lipstick kost: €18,50.

Dit is de eerste liptsick van Mac die ik heb geprobeerd en als alle lipsticks zo zijn, ben ik nu al verliefd op Mac cosmetics!

Gisteren hebben Lisa en ik meegedaan met een danswedstrijd en was Lisa helaas te laat om de Baggy sunday look online te zetten. We balen hier zelf ook heel erg van maar volgende week komt er wel weer een Baggy sunday look online.

Door: Daniëlle

5 opmerkingen:

  1. Mooie lipstick. Ik had zelf nooit zoiets geprobeerd, maar op je lippen vind ik hem erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MAC is altijd goed!! prijs is alleen een beetje jammer haha

    BeantwoordenVerwijderen