donderdag 24 april 2014

Essence all about matt make-up base


Laatst had ik een artikel gelezen, over een make-up basis. Ik deed dat nooit. Gewoon foundation op mijn huid zonder basis, heel normaal. Maar later zeiden ze dat het slecht is voor je huid, om zonder basis make-up op te doen. Dus ben ik maar meteen op zoek gegaan naar een make-up basis. En toen kwam ik deze all about matt oil control make-up base tegen ! Ik hoop dat deze net zo fijn is als de fixing compact powder uit deze lijn.

Laatst kon je al in een shoplog zien dat ik de all about matt fixing compact powder had gekocht, die je hier terug kan zien. Nu ik hem gebruik is hij super fijn, dus ik dacht dat deze basis van dezelfde lijn ook goed moest werken. Hij ziet er ongeveer hetzelfde uit als de foundation uit deze lijn, maar dan in het wit. Hij belooft dat hij de vette huid in balans brengt, dat de poriën fijner worden en het glimmen van de huid wordt tegengehouden. Dus hij zorgt ervoor dat mijn gezicht minder gaat glimmen en het verzorgt wordt.
De make-up basis heeft een handig tuitje, waar kleine beetjes uit komen. Dus niet dat er opeens super veel uit komt. Ik had gedacht dat deze basis heel vettig was, en dat je het duidelijk kon zien op je gezicht. Maar dat is gelukkig niet zo ! Als je het uitsmeert voel je hem haast niet, hij droogt snel op en hij glanst niet. Want anders kun je problemen krijgen met je foundation. Hij zorgt ervoor dat mijn gezicht minder glimt, maar ik heb nog steeds de fixing compact powder nodig dus het is gewoon een goed basis, maar als je hem zou kopen zodat je gezicht minder gaat glimmen kun je beter naar een andere make-up basis kijken.

Kortom : een prima make-up basis ! Hij is niet vettig, smeert makkelijk uit en droogt snel. Eventjes aanbrengen en je kan al meteen je foundation aan brengen. Handig voor als je een keer laat bent, en geen tijd hebt om lang te wachten. Hij zorgt ervoor dat je gezicht minder gaat glimmen, en je huid een beetje verzorgt. Goed genoeg voor mij !

Deze Essence all about matt oil control make-up base is te koop bij 
verschillende drogisterijen en kost €2,89.

Hebben jullie een fijne make-up basis ?

Door Lisa


7 opmerkingen:

 1. Ziet er een fijne basis uit, misschien een tip voor de volgende keer, om je foto's wat groter te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip ! Ik heb de foto's wat groter gemaakt, ziet er beter uit ! Liefs, vanilles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze basis ook en hij is fijn in gebruik. Mijn huid glimt minder dan voorheen, dus ik vind het een toppertje. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet eigenlijk nooit zo goed wat ik met een foundation basis aanmoet haha, maar ik heb de foundation uit deze lijn en die vind ik wel super fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me een érg goede basis! Bedankt voor de review! <3

  BeantwoordenVerwijderen