vrijdag 25 april 2014

1 item 3 outfits

Ik zie hem steeds vaker: de tuinbroek ! Toen ik klein was droeg ik deze heel vaak als ik naar buiten ging, maar hij is weer terug van weg geweest ! Ik had hem al gespot bij Romy van muchable, en ik ben er nu al helemaal enthousiast over ! Daarom heb ik 3 looks ermee gemaakt, en vind ze super leuk ! Misschien ga ik er ook nog wel een kopen !De eerste outfit, met bloemetjes ! Ik heb nu ook mijn eerste bloemen print shirt, en vind hem super tof. Daarom heb ik ook een outfit met bloemen print gedaan. Eigenlijk kun je gewoon allerlei shirts onder deze tuinbroek aan doen. Een leuke sweater, crop tops of t-shirts met drukke printjes. En dan gewoon rustigere schoenen eronder. Dit zijn wat lagere clarks, maar ik merk nu ook wel dat ik ze echt leuk vind. Jiami van Lifesplash heeft ook clarks en laat ze dagelijks zien, daardoor vind ik ze denk ik ook zo leuk. Maar ze staan ook perfect bij deze outfit. Een zwarte panty en een leuke zonnebril erbij en je kunt zo de deur uit !

Bloemen top - €17,99
Tuinbroek - €50
Zwarte schoenen - €19,99
Ronde zonnebril - €6,95Dan de tweede outfit. Ik kwam deze sweater tegen, en ik vond hem zoo leuk ! Turquoise met lipsticks, echt tof ! Samen met dezelfde kleur vans, en natuurlijk de tuinbroek niet vergeten. Ik ben de laatste tijd ook meer van de sneakers, maar bij een tuinbroek staan sneakers ook leuk dus dat komt goed uit ! Voor in de zomer kun je er ook sandaaltjes onder doen, maar het is nu nog lente dus dat duurt nog even. Later kwam ik dit leuke hoesje nog tegen met hollywood erop, past er wel goed bij ! 

Tuinbroek - €49,95
Vans - €64,95
Iphone hoesje - €7,80


En de laatste outfit. Deze vind ik eigenlijk het leukste. Zwart wit, met een pastel kleurtje erbij. Dit zijn dan wel echte clarks, ze zijn iets hoger en een stuk duurder. Eigenlijk vind ik de neppe dan mooier, maar ze staan allebei leuk bij een shortje of in dit geval een tuinbroek. Het zwart en wit gestreepte topje is een beetje over sized, waardoor het mooi past bij de tuinbroek. Om het niet helemaal zwart wit te maken, kun je er ook nog een statement ketting in een knal kleurtje erbij om te doen. Of in dit geval een mooie bloemenkrans. 

Gestreepte top - €24,99
Tuinbroek - €50
Clarks - €129,99
Bloemenkrans - €4,95

Dit waren de drie door mij samen gestelde outfits ! Ik kijk nu echt anders tegen een tuinbroek aan, ik wil er nu zo graag een ! Net zoals lage clarks, wel zwarte. En samen zijn ze ook heel leuk. Dus wie weet zie je ze wel in een shoplog ! 

Wat vinden jullie van een tuinbroek ?

Door Lisa

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je voor de tuinbroek verschillende combinaties hebt gemaakt. Het is iets wat ik zelf niet snel zal dragen maar bij andere wel erg leuk vind. De eerste combinatie vind ik zelf het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow zo verschillende manieren om te combineren. Omdat ik mijn tuinbroek in de kast moet zoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen