maandag 28 april 2014

14 Days of Memories Challenge



Let op, dit is niet het hoofdartikel. Scrol hiervoor naar onderen ! De aankomende twee weken doen wij mee met de 14 Days of Memories Challenge ! Nou denk je waarschijnlijk, huh 14 Days of Memories Challenge? Lees hieronder verder wat deze challenge inhoud !


♡ Wat is de 14 Days of Memories Challenge?
De 14 Days of Memories Challenge is een challenge waar e makkelijk aan mee kunt doen. Het is de bedoeling dat je veertien dagen lang, elke dag een foto upload naar Instagram en/of Twitter. Elke dag één foto die bedoeld is om als herinnering aan die dag te bewaren.

♡ Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?
Om mee te kunnen doen heb je een Instagram- en eventueel een Twitteraccount nodig. Je moet je foto's natuurlijk wel online kunnen zetten.

♡ Waarom deze challenge?
Deze challenge is anders dan de andere challenges, omdat je bij deze challenge niet perse positief hoeft te blijven. Soms heb je ene slechte dag en zit het even niet mee, dan verwachten we natuurlijk niet van je dat je een geforceerde glimlach op je gezicht tovert en een überhappy foto online gooit. Nee, wees gewoon jezelf en als het goed gaat, gaat het goed en als het niet goed gaat, dan gaat het niet goed. That's life.

♡ Hoe doe ik mee?
Je doet mee door 14 dagen lang elke dag één foto voor de challenge te uploaden via Instagram en/of Twitter. Je moet hierbij wel deze hastag plaatsen: #14DaysOfMemories

♡ Mag ik over de challenge bloggen?
Natuurlijk mag je over deze challenge bloggen, het is natuurlijk wel leuk als je even een linkje naar deze pagina in je blog zet.

♡ En dan, na 14 dagen?
Na veertien dagen heb je veertien foto's en op elke foto staat een herinnering aan die dag. Als je het goed gedaan hebt, kun je door één foto de hele dag weer voor je halen. Je kunt de 14 Days of Memories Challenge natuurlijk herhalen!

De aankomende twee weken kun je deze challenge volgen op ons twitter account: @VanillesX. En trouwens, iedereen mag deze challenge overnemen ! Als je hem overneemt zet het dan even in de reacties, altijd leuk om zo'n challenge bij verschillende mensen te zien !

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke Challenge!
  Ik ben benieuwd naar al je foto's :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen