zondag 1 juni 2014

Lovely summer shoes


Je kunt nu toch wel merken dat het bijna zomer wordt. En zomer betekend leuke shortjes, jurkjes en natuurlijk ook leuke slippertjes en sandaaltjes ! Ik was een keer aan het neuzen bij vanHaren.nl en kwam een paar leuke sandaaltjes en ballerina's tegen. Het zijn er 5, dus net genoeg om ze allemaal eventjes op een rijtje te zetten !

Als eerste deze lieflijk roze sandaaltje. Roze is niet helemaal mijn kleur, maar genoeg van jullie vinden roze natuurlijk wel een mooie kleur ! Het is een oudroze kleurtje met een paar gouden studs op de bandjes, wat ik een leuk detail vind ! Met sandaaltjes is het wel leuk als die een klein detail heeft, zoals studs of franjes. Of in ieder geval iets anders dan een basic sandaaltje. Ik zie hem al zo onder een shortje met een leuke crop top er op. Echt iets voor de komende zomer ! Hier kun je hem bestellen.


En dan nog een leuk sandaaltje. Deze is wat opvallender, met een felle koraal kleur. Hij is dan misschien iets moeilijker te combineren, maar zeker niet te min ! Hij zou super leuk staan bij een wit kanten jurkje, ik zie het al helemaal voor mij ! Door het weer van afgelopen week zat ik ook al helemaal in de zomer stemming, en dan met zo'n sandaaltje heb ik al helemaal zin in de zomer ! Hier kan je hem bestellen.


Als derde een zwarte basic ballerina. Vorig jaar had ik ook een zwarte ballerina, maar die was van de schoenenreus dus niet echt van goede kwaliteit. Al verwacht ik ook niet veel beter van vanHaren. Maar je kan het altijd proberen ! En vooral met zo'n basic ballerina. Want deze kan je gewoon overal bij dragen, en ook nog leuk onder een rokje. Wat voor mij wel goed uitkomt met mijn nieuwe rokjes ! Die jullie trouwens nog wel een keer voorbij zien komen ! Hier kan je hem bestellen.


Nu vind ik zwart opeens heel erg mooi, terwijl het zomer is en als je dan zwart aan doet dan wordt dat snel heet. Maar toch moeten er een paar zwarte schoenen bij, want deze vind ik echt zo tof ! Een leuke zwarte loafer met zilveren studs op de voorkant. Bij veel loafers zitten er studs op, weer een leuk detail ! Ze lijken me ook wel wat fijner zitten dan een ballerina, door het flapje. En past net zoals de ballerina overal onder, ook met een boyfriend jeans met omgekrulde pijpen. Lijkt me een leuke combinatie ! Hier kan je hem bestellen.


En dan nog een loafer. Ik merk wel dat ik maar twee kleuren schoenen heb uitgekozen, twee zwarte paren en drie roze achtige paren. Waar deze dus een van is. Hij is weer een soort van oudroze, en ook weer met studs ! Volgens mij zijn het gouden, maar ik kan het nou niet zo goed zien. Deze vind ik ook erg leuk voor in de zomer, onder een leuk wit rokje met een top in ook de kleur oud roze. Toffe combinatie ! Maar dan moet het niet te warm zijn, want dan heb je denk ik liever slippers aan dan loafers. Hier kan je hem bestellen.

Ik vind ze alle 5 echt super leuk ! Ik wil sowieso nog een paar zwarte ballerina's of loafers, en nog een leuk paar sandaaltjes en dan heb ik genoeg schoenen voor deze zomer denk ik ! Tenzij ik bij de Primark kom, want daar hebben ze altijd zulke leuke sandaaltjes ! En volgende week ga ik nog met school naar Nijmegen waar we ook wat vrije tijd in de stad mogen door brengen. Dat wordt dus nog even naar de Primark gaan dus !

Heb jij al leuke zomer schoenen geshopt ?

Liefs Lisa





13 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuk lijstje!! Ik was net op zoek naar ballerina's, dus dit is een leuke optie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tweede vind ik heel mooi, ik wil ze hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk lijstje, De eerste vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke schoenen, vooral die eerste is heel gaaf! Hadden ze die ook nog in een andere kleur?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat mooi. Ik vind vooral de eerste en de derde leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de eerste en tweede heel leuk! Meestal ga ik in de zomer voor een paar goede sandalen of slippers, maar ballerina's vind ik ook altijd heel leuk voor onder rokjes of jurkjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie zomer schoenen! Ik vind vooral de laatste onwijs mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi scheoenen :) Groetjes uit Finland :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie schoenen, vooral de sandaaltjes vind ik erg schattig <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super mooi zijn ze! Vooral de eerste twee en de laatste zou ik zo kunnen dragen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een betere timing kan niet, haha! Ik zou deze schoenen ook gewoon uit kunnen kiezen in de winkels!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke schoenen! Vooral de loafers vind ik erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen