woensdag 3 juni 2015

3x nagellak voor de zomer

De zomer staat weer voor de deur, vanaf zaterdag en volgende week wordt het eindelijk super mooi weer! Bij zomer denk ik niet alleen aan ijsjes, vrienden en zon maar ook aan mooie kleurtjes nagellak! Ik koos frisse kleurtjes nagellak uit mijn stash die ik absoluut met jullie wil delen!

Het is alweer een poosje geleden dat er een artikel online kwam vol met swatches en natuurlijk leuke kleurtjes nagellak! De laatste tijd draag ik niet veel nagellak maar toch wil ik de komende weken vaker nagellak dragen, het staat niet alleen erg verzorgend maar maakt mijn nagels ook iets sterker.

Ik besloot om drie kleurtjes nailpolish uit mijn stash te reviewen die echt bij de zomer passen en gelijk koos ik als eerste voor deze mooie diep paarse/roze kleur van L'Oréal Paris. De kleur vind ik super mooi en helemaal summerproof voor de komende maanden. Helaas moet je wel drie laagjes aanbrengen voor een intens, echt paars effect.

Dan mijn fresh en gelijk ook nieuwste aanwinst! Mijn moeder had deze laatst gekocht, maar vond dat het lakje geen mooie dekking had dus mocht ik deze Collistar editie hebben. De dekking is inderdaad heel anders dan dat je zou verwachten. In het potje ziet de kleur er namelijk intens uit met lekker veel sparkles. Maar zodra je het swatcht, zie je een paar mooie glittertjes met een gouden ondertoon. Ik houd er wel van, alleen was de kleur net iets mooier geweest als het er net zo uitzag als in het nagellak potje.

Mijn allereerste nagellak van MUA is een feit! Deze hele mooie licht roze kleur heb ik gekregen van een vriendin en ik vind het zo mooi! Niet alleen houd ik van felle kleuren op mijn nagels in de zomer, maar ik vind een zacht kleurtje ook altijd erg mooi. Deze kleur van MUA heeft iets weg van de pastel roze kleur. Na twee laagjes lakken heb je een goede dekking met een hele mooie kleur!

Dit zijn de swatches van de lakjes! De kleuren van de nagellakjes vind ik alle drie stuk voor stuk even mooi maar alleen mis ik echt de dekking bij het lakje van L'Oréal, zo zonde! Als de lak meer dekking zou hebben, had het beter uitgepakt op mijn nagels. Ook had ik verwacht dat de kleur van Collistar een sand effect zou hebben, maar dat heeft de lak helaas niet. Verder vind ik de kleur wel erg mooi ook in combinatie met de mooie baby roze kleur van MUA. De dekking van MUA vind ik persoonlijk het mooiste en die is tegelijkertijd ook het goedkoopste, like it!

Welke kleur is jouw favoriet?
 
 
          https://instagram.com/vanilles_/

19 opmerkingen:

  1. Wat jammer van de dekking van L'Oreal tegenvalt, is wel de mooiste kleur vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lakje van MUA vind ik ook erg mooi! Helaas is er bij mij in de buurt geen Kruidvat die MUA verkoopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleurtjes! Ik hou eigenlijk heel erg van neutrale kleuren, maar vind felle kleurtjes voor in de zomer wel altijd heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die van MUA heb ik ook, maar na 2 keer lakken dacht ik nog "Een derde laagje zou misschien nog beter zijn". Het is wel een mooi kleurtje inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleurtjes! Ik vind ze de paarse erg mooi, jammer dat de dekking wat tegenvalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Eigenlijk vind ik ze alle 3 op het gebied van kleur erg leuk,al spreekt de lak van lóreal mij op het gebied van kleur echt het allermeeste aan....( de mindere dekking dat vind ik zo zonde aan die lak)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat je bij de L'Oreal zoveel laagjes moet opdoen maar alle 3 zijn wel echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie lakjes zeg! Vooral die van MUA vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De zachte tint van mua spreekt me zeker aan (heb m zelf ook) maar dat paars staat heel goed op een bruine huid en het weer zit dit weekend zeker mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Collistar editie lijkt een heel mooi lakje, maar vreemd dat de dekking helemaal anders is dan je zou denken! Dat lakje van Mua spreekt me wel aan, lekker subtiel voor de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke lakken, ik vind collistar alleen wat minder

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie zomerse lakjes! Ik vind ze allemaal wel mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Allemaal gaaf!! Die van l'oreal is echt mijn favoriet, zo mooi<3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je had toch ook al een blauw lakje van MUA?
    XO'

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie lakjes, vooral die van 'l oreal vind ik mooi, prachtige zomerkleur :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind ze allemaal erg mooi, prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Drie totaal verschillende maar wel prachtige zomerse lakken :-)

    BeantwoordenVerwijderen