vrijdag 4 juli 2014

Last minute


Yes, eindelijk zomervakantie! Dat betekend lekker bakken in de zon, uitslapen en het belangrijkste: geen school! Maar iedereen gaat dan ook op vakantie, ik dus ook! Morgen ga ik naar de camping, en ben nu alle spullen die ik nodig heb bij elkaar aan het zoeken. En ik kwam erachter dat ik een paar spullen miste, dus even een mini vakantie shoplog!



Deze schoenen had ik niet echt nodig, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze mee heb genomen! Ik draag de laatste tijd veel zwart, dus dan mogen zwarte schoenen niet ontbreken. Dit zijn van die loafers, helemaal zwart met leuke steentjes op de neus. Ik hou echt van deze schoenen! Je kan ze ook dragen onder een jurkje of rokje, wat net zo handig is. Ze zijn van suède, dus dat is wel een nadeel. Want dan worden ze sneller vies dan normaal. Maar ze zijn erg leuk, en zijn maar €19,99. Je kunt dit paar kopen bij de Schoenenreus.


De rest zijn wel allemaal dingen die ik nodig had voor de vakantie. Zoals deze schattige toilettas. Ik had er nog wel een, maar die was roze en heel erg kinderachtig. Tijd voor een nieuwe dus! Ik kwam deze tegen, met schattige stippen. Ik hou echt van stippen! Het is een grote box, waar ik alles in kwijt kan. Make-up, shampoo, conditioner, kam, deo enz. Dan neem je alles in een keer mee. Deze is van de Hema en kostte €7,50.



Toen ik toch bij de Hema was, moest ik even bij de schoolspullen kijken. Er was nog niet zo veel, maar toen ik deze zag moest ik hem meenemen! Hij is zo leuk! Blauw met witte stippen, een zilveren anker en roze details. Er past echt veel in, dus deze gebruik ik niet alleen voor op de camping maar ook voor school. Deze kostte €2,50 en is te koop bij de Hema.

Als laatste deze teenslippers. Niet echt bijzonder, maar ze hebben wel een leuk kleurtje! Namelijk een turquoise kleur, erg mooi! Deze zijn handig op de camping als je snel even wat aan wilt doen. Iedereen op de camping heeft van die crocs, die ik echt spuug lelijk vind. Dus ik zal die dingen nooit kopen! Of van die lelijke badslippers, nee, geef mij maar gewoon deze! Ze komen bij de Hema weg en kostten €2,50.


Eventjes een paar last minute aankoopjes voor de vakantie. Ik hoop dat het lekker weer wordt, want als je op de camping zit wil je geen koud weer hebben. En ik slaap in een klein tentje met mijn broertje, dus hopelijk wordt het niet te koud 's avonds. Trouwens, als wij op vakantie gaan ( Daniëlle gaat 3 weken, en ik 2 weken) komt er gewoon elke dag een artikel online. Behalve op zondag, 3 weken lang. 

Allemaal een fijne zomervakantie!

Liefs Lisa




10 opmerkingen:

  1. Leuke items heb je gekocht, dat kleine make up tasje van de hema is echt heel schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaah wat een mooie aankopen. Vooral de schoentjes vind ik erg tof <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk die loafers! Ik moet ook maar eens bij de hema gaan kijken trouwens, ze hebben altijd van die leuke schoolspullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dingetjes! Ben fan van je slippers (mooie kleur!) en dat tasje met dat ankertje, altijd handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke spulletjes heb je gekocht...fijne vakantie....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke aankoopjes! En geniet van jullie vakantie! :D

    BeantwoordenVerwijderen