donderdag 17 juli 2014

Mijn zomer outfits


Het is eindelijk zomer, en het de warme temperaturen zijn er weer! Dat betekend dus dat de shorts, rokjes en jurkjes weer gedragen kunnen worden! Als het zomer is dan draag ik niets anders dan shortjes, dus daar moest eigenlijk wel wat verandering in. Daarom heb ik de laatste tijd wat andere dingen gekocht dan normaal, zoals rokjes, jurkjes en een skort! En het leek me wel leuk om mijn zomer outfits met jullie te delen!



Deze outfit komt jullie wel bekend voor, of niet? Hij komt namelijk uit het artikel van 'How to wear: the skort'. Dit vond ik de leukste en makkelijkste outfit. Gewoon zwart wit, maar dan leuk gecombineerd. Het zijn gewoon basis items die je met van alles kan combineren. De skort zul je vast nog wel eens tegen komen, hier op Vanilles!

Top - Forever 21
Skort - Coolcat
Loafers - Schoenenreus 



Dit vind ik ook een hele mooie outfit, met mijn favoriete groene rokje. Mijn lime groene rokje vind ik het mooist als ik hem combineer met iets zwarts. Niet echt handig voor in de zomer, want zwart wordt sneller warm dan andere kleuren. Maar als je dan weer ziet hoe leuk het staat ben je het snel weer vergeten. Ook heb ik mijn nieuwe top van de H&M aan. Een leuke zwart witte tribal top, met een klein prijsje. Staat perfect bij mijn rokje! En dan mijn zwarte loafers, voor een classy tuch. 

Top - H&M
Rok - Forever 21
Loafers - Schoenenreus



Nu een keer een outfit met een short. Dit is mijn nieuwe van de Coolcat. Ik heb het gevoel dat hij super kort is, omdat ik alleen maar een lange broek aan heb gehad. Maar dat valt op zich nog wel mee. Ik heb hem gecombineerd met mijn bloemetjes top van de H&M. Ik had hem net besteld en thuis gekregen, toen lotte van lottelovesbeauty.nl hem in haar shoplog liet zien. Hij is mij eigenlijk iets te klein, en hij is een beetje cropped. Maar in de zomer maakt dat niet zo veel uit. Ik vind het namelijk wel leuk staan!

Top - H&M
Short - Coolcat
All Stars - Converse


En dit is mijn laatste zomer outfit. Hij is niet echt speciaal ofzo, maar lekker voor op de camping of als je naar de stad gaat. Een wit shortje is altijd goed! Vooral zo gecombineerd met leger groen, want dat was vorig jaar mijn lievelingskleur. Ja, ik wissel heel vaak van lievelingskeur! Maar het leger groene topje blijft altijd wel leuk, met de gouden studs. En dan weer mijn lovely All Stars, want ze lopen gewoon zo fijn!

Top - Coolcat
Short - Coolcat
All Stars - Converse

Eventjes een klein overzichtje van mijn zomer outfits. Dit zijn natuurlijk niet al mijn outfits, want ik heb nog wel wat meer tops die ik overal mee kan combineren. En er komt natuurlijk ook wel weer eens iets bij! 

Liefs Lisa

16 opmerkingen:

  1. Wauw, dat zijn echt hele mooie somerse outfits. Je kunt alles erg mooi en goed combineren. En de foto's zien er ook erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfits, vooral die ene met dat neon gele rokje staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke outfits en ze staan je allemaal prachtig. Ik vind de 3e het leukste!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk gecombineerd! Ik vind ze allemaal wel heel leuk, maar de 2e vind ik het allerleukst. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw het rokje van Forever vind ik wel heel erg vrolijk, het staat je erg goed...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie gecombineerde outfits! Die 2de is mijn favoriet!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke outfits allemaal! De eerste en de laatste zijn toch wel mijn favorieten!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke outfits! Vooral het gele rokje ^^ x
    www.lemontierres.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele leuke outfits! De eerste outfit vind ik echt heel erg leuk! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oehh leuk dat gele rokje!
    en de andere outfits zijn natuurlijk ook super geslaagd :)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je hebt van die prachtige lange benen, wow! <3 Iets om jaloers op te zijn! (:Ik vind het allemaal erg leuke outfits! Vooral je groene rokje!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Toffe kledingstijl heb je! De outfit met het neon kleurige rokje is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie zomeroutfits, comfortabel en hip! Dat neon rokje is leuk :)

    xx My

    ps: Jullie kunnen meedoen met mijn win-actie op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen