donderdag 3 juli 2014

My Essence lipsticks

Ik ben dol op lipsticks! Bijna elke week koop ik er wel weer een nieuwe bij. En dan heb ik natuurlijk ook wel een favoriet merk, en dat is Essence! Ik vind het echt een fantastisch merk, goede producten voor een klein prijsje. En dan vooral de lipsticks zijn echt geweldig, goede pigmentatie voor een klein prijsje. Me like!

Ik heb nog niet super veel lipsticks, maar degene die ik heb zijn van Essence en Catrice. Dus een ding weet ik en dat is dat Essence betere lipsticks heeft dan Catrice, vind ik dan. Ik moet dus nog meer merken uitproberen, en dan vooral MAC! Dat lijkt me zo'n geweldig merk! Maar eerst moet ik het met deze Essence lipsticks doen, die ook niet gek zijn!

Dit zijn dan de kleurtjes die ik in mijn bezit heb. Ze verschillen allemaal erg van elkaar, want ik wil niet dezelfde kleuren hebben. Ik heb een nude tint, een licht roze tint, een koraal tint en twee paarse tinten. Vooral mijn laatste aankoop, Wear Berries!, vind ik echt tof! Lekker fel! Maar de andere zijn natuurlijk ook mooi!


Dan de swatches. Ze zijn precies zoals ze onderop de lipstick staan, dat is net zo handig! Van links naar rechts: 05 Dare To Be Nude - 13 Love Me - 01 Coral Calling - 04 On The Catwalk! - 09 Wear Berries! Stuk voor stuk mooie lipsticks met een geweldige pigmentatie!



Dit zijn mijn lippen zonder lippenstift.


05 Dare To Be Nude

Een mooie bruine nudekleur. Iets te donker voor mij om het echt nude te noemen, maar ik heb dan ook een lichte huidskleur.

13 Love Me

Een lieve licht roze kleur. Perfect voor elke dag, of als je een drukke ooglook hebt gemaakt. Overal mee te combineren!



01 Coral Calling

Een mooie, warme koraalkleur. Dit was trouwens mijn eerste lipstick van Essence. Een mooi kleurtje die je ook gewoon overal bij kan dragen.


04 On The Catwalk!

On The Catwalk is een licht rode kleur, die perfect is voor meiden die toch geen knal rode lippenstift willen dragen. Zoals ik dus! Want ik vind echt zo'n knal rood kleurtje op mijn lippen iets te fel. En daar is deze perfect voor!


09 Wear Berries!

Dit is echt mijn favoriete lipstick! Hij heeft een felle bessen kleur, een echte eyecatcher! Combineer hem met een rustige nude ooglook. Dan springen je lippen er echt uit!

Ze zeggen dat deze lipsticks 'Long Lasting' zijn. Maar dat valt op zich nog wel mee, want ze blijven ongeveer 3 a 4 uur op mijn lippen zitten. Als je tenminste niet iets hebt gegeten of hebt gedronken. Want dan zul je wel even bij moeten werken. Maar ik had dat ook wel verwacht!

Dit waren de Essence lipsticks uit mijn stash! Ik ben echt blij met deze kleurtjes, want ze zijn allemaal heel anders en ik houd wel van variatie. Ze hebben een goede pigmentatie, er zitten leuke kleurtjes in het assortiment en de verpakking ziet er natuurlijk ook leuk uit. Wel hebben ze een paar nadelen, ze blijven niet zoals beloofd erg lang en trekken in de lijntjes. Maar dat laatste hoeft niet perse een nadeel te zijn. Want ik vind het helemaal niet erg. Dus ik denk dat het niet bij 5 lipsticks blijft!

Liefs Lisa


17 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren, vooral de love me en de coral calling! Ik heb nog geen lipsticks van essence, moet ik toch maar eens uitproberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je er een uitegbreid aantal hebt, met verschillende kleuren. Ik houd ook van de Essence lipsticks. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn echt fijn he <3 Ik heb er ook al drie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleuren!

    **Win een citytrip naar Berlijn door mijn outfit post te liken op de facebook pagina van LMBK young!**

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb slecht twee kleuren van deze lijn, maar ze zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, mooie kleuren! Vooral on the catwalk en wear berries <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleurtjes!
    De 'Love me' is mijn persoonlijke favoriet! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie en vooral duidelijke foto's!
    Vind de lipsticks van essence echt heel erg fijn.
    Wear berries heb ik zelf ook en krijg er nog steeds veel complimenten over. Vind het een erg mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De lakjes van Essence zijn echt fijn! Ik heb de kleuren love me en natural beauty en gebruik ze bijna dagelijks ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleuren, vooral de Wear Berries vind ik heel erg mooi...maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur....Mooie foto's
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele mooie kleuren! Ik heb er ook 3 <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kleuren, alleen de swatches op je arm al! x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb er zelf ook eentje van Essence en die heet Colour Crush en daar ben ik ook erg over te spreken! :)) Mooie foto's trouwens! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat en prachtige lipsticks! Ik heb nummer 10 van deze lispsticks, ben er erg blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen