zaterdag 12 juli 2014

Volume express


Zonder laagje mascara gaan de meeste meiden niet de deur uit. Met mascara op je wimpers heb je vaak al een wakkerder gezicht. Ik heb al een aantal mascara's getest en ik denk dat ik eindelijk de perfecte mascara heb gevonden!

Laatst was er een actie bij de benzine pomp, als je zoveel keer had getankt kreeg je korting bij verschillende winkelketens. Mijn moeder koos voor kortingsbonnen voor bij Douglas om ons zelf maar even met beauty producten te verwennen. Uiteindelijk hadden we mega veel kortingsbonnen en konden we voor mooie prijsjes gave producten kopen. Ik kocht deze mascara.



Dit is de False lash architect mascara van L'Oréal Paris. De mascara zelf ziet er erg chique uit. Ik heb al één keer eerder ook een L'Oréal mascara gekocht en daar was ik heel enthousiast over. Dus ik verwacht van deze mascara ook veel.




Het borsteltje wat bij de mascara zit is een heel fijn borsteltje. De haartje zijn klein en je kan goed bij alle wimpers. Ook heeft het borsteltje de mooie, pure zwarte kleur.



Wow, wat een mega boost volume geeft de mascara aan mijn wimpers! Ik heb hier twee laagje aangebracht op mijn wimpers en ik vind dat het echt een heel mooi effect geeft. Helemaal geen klodders en het is prettig om aan te brengen. Ik ben echt enthousiast over deze mascara, veel volume en de echte zwarte kleur!

Deze False lash architect mascara kost €16,95 en is verkrijgbaar bij de drogist.


Door: Daniëlle

9 opmerkingen:

  1. Ik kan mij goed voorstellen dat je super enthousiast bent over deze mascara, hij ziet er ook zo supergoed uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi effect, je hebt gelijk! Handig ook met die kortingsbonnen, ben je meteen minder geld kwijt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt heel erg mooi, er komen ook echt geen klontjes in. Erg fijn ik ben er zelf ook wel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n goede mascara kan ik ook altijd gebruiken..met mijn mini wimpertjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je veel kortingsbonnen had, bij de Douglas ben je altijd veel meer geld kwijt dan leuk is :) De mascara ziet er echt heel fijn uit! Mooi volume zonder spinnenpootjes, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Idd een erg mooi mascara wel nice dat je korting kreeg via het tanken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi resultaat! ik ben over het algemeen wel fan van L'Oréal mascara's en zelf gebruik ik al jaren de Volume Million Lashes mascara, ook een topper!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wow wat een mooie mascara zeg!
    Duidelijke foto's en goede review ook :)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen