maandag 13 april 2015

Be personal

Vandaag een keer een leuk kletspraatje tussendoor, een onderwerp wat niet omrent over beauty, lifestyle, fashion of over andere gerelateerde onderwerpen gaat. Ik heb jullie een boel te vertellen! 

Al een tijdje gieren de zenuwen door mijn lijf, het komt echt steeds dichterbij of ik het nu leuk vind of niet, maar op dit moment ben ik druk bezig voor de examens! Ik moet dit jaar twee examens afleggen en de eerste week is al begonnen. Woensdag en donderdag is het zover!  De andere examens heb ik in mei, dat duurt gelukkig nog even! Ik vind het wel even spannend maar ik doe mijn best en meer kan ik niet doen, toch? Ik probeer elke maandag, woensdag en zaterdag een artikel te plaatsen, maar als je een keer geen artikel ziet verschijnen weet je waar het aan ligt! Hebben jullie trouwens nog goede tips voor als je een examen hebt?

Ook heb ik verschillende intakegesprekken en examens erop zitten en kan ik zeggen dat ik toegelaten ben voor de opleiding media redacteur! Jeetje wat heb ik een geluk, nog honderden andere mensen wilden ook deze opleiding doen en ik ben één van de tientallen mensen die is aangenomen voor deze opleiding, ik ben zo intens blij! Nu kan ik eindelijk mijn droom waar maken en mijn passie nog meer uitbreiden!

Heb jij ook dat gevoel dat je helemaal toe bent aan de vakantie? Wij gaan dit jaar naar Italië, wow wat heb ik daar zin in! Het weer, het eten en de mensen zijn er geweldig, helaas duurt het nog wel even voordat het eindelijk tijd is om vakantie te vieren. Eerst even mijn examen halen en dan zien we wel weer verder!

Hoe gaat het met jou? 

11 opmerkingen:

 1. Enorm veel succes met je examens! Ik ben ook volop aan het studeren. Wow, wat goed dat je toegelaten bent voor die opleiding, super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke post. Succes met je examens en wat leuk dat je uitgeloot bent voor die opleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met je examens. wij gaan ook naar italië!


  Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met de toelating tot deze aparte opleiding, dat heb je echt verdiend...
  Ik hoop dat je een beetje soepel door je examens gaat rollen en ik denk dat de enige tip die ik je kan geven toch is, probeer voldoende nachtrust te nemen en gestructureerd te eten en leven...het klinkt cliche,maar ik weet als je voldoende slaapt je de stof ook makkelijker in je opneemt en ook regelmaat heeft daaraan een grote bijdrage!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Komt vast goed met je examens, ik duim in elk geval :) Ellen had laatst een artikel op haar blog met tips om te studeren, volgens mij is het wel een goeie :-) (http://www.ellenismyname.be/2015/04/studietips-die-echt-werken.html)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk kan je snel lekker op vakantie en wens je natuurlijk heel veel succes met je examens x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes! Mijn examens zijn al een tijdje gedaan en ik moet volgende week weer naar school... En zo cool dat je bent toegelaten tot die opleiding! Hou ons op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen