zaterdag 11 april 2015

I wear nikes

Whoop whoop, eindelijk zijn deze lovies van mij! In de shoplog van twee weken terug, zag je een dichte schoenendoos en vandaag gaat die schoenendoos open! Today i'm showing you, my Nike Roshe Run! 

Al een poosje zat ik vaak kwijlend achter de laptop als ik een paar Nike Roshe Run zag. Ik vind het zo vlot en gaaf staan in een look maar helaas was er natuurlijk geen enkele winkel bij mij in de stad die een paar Nike Roshe Run verkoopt. Bovendien waren de runners online helemaal uitverkocht. Totdat mijn oma, moeder, zusje en ik naar Arnhem reisden en daar ontzettend veel schoenenwinkels tegen kwamen, super leuk! Ook in deze schoenenwinkels zijn Nikes super populair en had ik geluk dat mijn favo setje nog verkrijgbaar was, ik had de laatste schoenendoos!

Geloof me of niet, deze Nikes lopen echt als wolkjes! Het is natuurlijk voor de eerste paar dagen even wennen als je nog geen Nikes gewend bent, maar daar wen je zo aan.

Wat ik wel een beetje vreemd vind, is dat de stof van de neus erg flexibel is, hoort dat zo? Verder vind ik dit setje super leuk voor de lente en zomer! Ik draag deze schoenen bijna elke dag, ze zijn vlot, sportief en vooral super tof! Met dit paar aan mijn voeten lijk ik zelfs een stukje langer, haha!

Zoals je net al las, zijn dit echt leuke schoenen voor de komende seizoenen! Helaas valt de prijs mij wel een beetje tegen, het kostte €90,00 en is verkrijgbaar bij Front Runner. Maar ach, je mag jezelf toch wel een keer verwennen? Ofcourse zijn het echte Nikes! I'm in love :)

                                                       Past dit paar Nike Roshe Run bij jou?

   
 Follow me on Bloglovin


10 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend gave schoenen! Eerst was ik niet zo te spreken over de schoenen van Nike, maar ik begin ze steeds leuker te vinden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze heel gaaf, loopt heerlijk en kan overal bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrouwen met coole hippe Nikes en dito matchende outfit vinden wij superhot. Goede aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk en ben echt een nike fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, ze zijn zoooo gaaf! Ik wil deze ook haha! Ze lopen echt heerlijk he?! De stof bij de neus is bij mijn Roshe's ook heel flexibel, dus dat hoort denk ik zo hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen