woensdag 15 april 2015

Voor jou!

Zeg eens eerlijk, stiekem is het toch iets spannender en meer verrassend om een kaart te ontvangen per post dan een berichtje op Facebook toch? En het is helemaal een geheim wanneer er een kleinigheidje bij je kaartje zit, hoe fun?

Ik kreeg de kans om een eigen kaartje te ontwerpen en om echte Merci chocolaatjes van Kaartwereld te ontvangen, zo'n aanbod sla ik niet over, kaarten ontwerpen en chocolade proeven is helemaal iets voor mij!

Dus sprong ik vlug achter mijn laptop om inspiratie op te doen voor een leuk kaartje. Al gauw kwam ik deze mooie quote tegen met deze gave afbeelding, deze werd het! Zo bijzonder dat ik nu een kaart heb gemaakt, mijn eigen kaart. Niemand anders heeft hetzelfde ontwerp als mij en dat maakt het voor mij juist zo bijzonder. Aan de binnenkant van de kaart kan je een tekst plaatsen voor degene naar wie je het stuurt, maar ik koos voor een mooie quote die bij mij past.

Dan op naar het lekkerste gedeelte! Er zijn zoveel verschillende cadeautjes die je bij je kaart kan laten versturen! Ik koos voor een doosje Merci, altijd lekker!

Yummy, kijk hoe lekker het eruit ziet? Binnen twee dagen waren alle chocolaatjes op bij ons thuis, dat betekent dat het goed is bevallen haha!

Stuur jij nog weleens een kaartje?

 Follow me on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje! Oh, en die Merci is echt heaven! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk stuur ik niet zo vaak kaartjes meer, terwijl het toch wel heel erg leuk is....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb toevallig vorige week 5 brieven de deur uit gedaan (net weer iets anders dan een kaartje, maar het zelfde idee). Gewoon, omdat ik het zo leuk vind om post te krijgen (en ik me kan voorstellen dat anderen dat ook vinden!). Iedereen blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ik stuur af en toe nog wel eens een kaartje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm! Ja, een kaartje per post is nog steeds het allerleukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ga ik zeker weer kaartjes sturen! :)

  BeantwoordenVerwijderen