zaterdag 18 april 2015

It's a wrap

Yes, ook ik heb de Mecixaanse wraps en tortilla's helemaal ontdekt! Een smaak van verschillende healthy ingrediënten proef je in dit recept en ik ben er werkelijk waar gek op! Check mijn recept, just do it!

Wat heb je nodig?
500 gram gehakt
1 zakje gehaktkruiden
1 klein blikje mais
2 uien
2 tomaten
1 pak wraps
1 potje crème fraîche
Doosje satéprikkers 
Olijfolie

Begin eerst met het snijden van de ingrediënten, een goede voorbereiding is het halve werk! Het lekkerste is om de uien te snipperen en de tomaten in blokjes te snijden. Pak dan een grote pan uit de kast en doe daarin het gehakt en strooi hier wat gehaktkruiden overheen. Met iets meer kruiden heb je net een vollere smaak, wat het lekkerder maakt! Laat het gehakt dan zachtjes rullen en schep ondertussen het vet uit de pan, hiermee voorkom je dat het gehakt heel erg vet is. Als het gehakt helemaal gaar is, voeg je de uien toe met de tomatenblokjes. Roer alles nog even goed door en zet dan deze pan op laag vuur, op een ander gaspit. Pak dan een bord en leg daarop een wrap en smeer dan een laagje crème fraîche over de wrap heen en schep met een spatel een royale portie over de wrap heen. Sprenkel dan nog een klein handje met kaas over het gehakt en prik een satéprikker in de wrap. Voeg dan olijfolie toe in een nieuwe pan en laat de wrap goudbruin bakken, zodat het lekker knapperig is. Verdeel dan nog een klein beetje geraspte kaas over de de goudbruine wrap en smullen maar! 

Houd je nu juist niet zo van tomaat? Een paprika is een lekkere vervanger! Je kan natuurlijk ook net iets andere groentes toevoegen het is maar net wat jij lekker vindt!


Eet jij weleens wraps?

 Follow me on Bloglovin

6 opmerkingen: