zaterdag 29 november 2014

How to Classy nails

Yes! Het is eindelijk zover, na weken bezig te zijn met een top secret verrassing voor jullie mogen we het dan eindelijk bekend maken!

Er staan namelijk om de twee weken hele leuke artikelen op je te wachten. We geven je tips and tricks, updates en vooral veel artikelen wat girls leuk vinden om te lezen! De artikelen die op de zaterdag om de twee weken geplaatst worden, zijn niet alleen te zien op Vanilles, ook op POMPOM!

Wij meiden en jonge vrouwen houden van tutten, er verzorgd uitzien en mooie nagels! Heb je een toevallig een afspraakje of wil je last minute toch nog iets op je nagels? Met deze classy nail art kan je zo de deur uit!


Wat heb je nodig?
- Drie kleuren nagellak
- Plakband
- Basecoat
- Schaar
- Saté prikker

Lak je nagels eerst in een mooi kleurtje. Zelf hebben we gekozen voor zilveren glitter nagellak van Miss Sporty. Als je nagels gelakt zijn en er een goede dekking op je nagels zit, pak je een klein stukje plakband en knip je met de schaar een klein reepje van het stukje plakband. Leg het stukje plakband horizontaal op je nagels en lak met een andere kleur nagellak over de hele nagel heen. Yes, ook over het stukje plakband! Laat je nagels goed opdrogen en pas als de lak opgedroogd is haal je voorzichtig het reepje plakband van je nagel af. The first nails are done! In deze nail art heb ik ervoor gekozen om niet de nagels hetzelfde te lakken. Voor de duim heb ik mijn nagel eerst zilver gelakt en heb ik twee dunne reepjes plakband afgeknipt en tegen elkaar aangelegd. Daarna lakte ik de nagel in pastel tint en kan je eventueel met een volle glitterlak over het zilveren lijntje heen gaan. Dip met de saté prikker in de glitter nagellak en zet voorzichtig een lijntje. Tot slot ga je met een goede basecoat over je nagels heen en klaar zijn je sweet, classy nails!

Dit is het resultaat geworden, lieve zacht kleurige nagels met een glittertje! Deze nail art is ideaal voor als je geen tijd hebt maar toch iets leuks op je nagels wil hebben.

Wat vind jij van deze nail art?21 opmerkingen:

 1. Oh, dat geeft een mooi classy effect! Ik ga ook even kijken op pompom.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zeker classy geworden. Mooi, elegant en zacht. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, het ziet er echt heel erg leuk uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie artikel ook op PomPom te lezen is. De eerste tekening van jullie is echt super trouwens! Mooie nail art ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt een prachtige nail art, zo knap dat je dat kan. Je hebt het ook heel fijn uitgelegd, ik ga zeker eens op pompom kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat het artikel ook op Pompom zal verschijnen! Wat een mooi effect. Inderdaad erg classy. Ik kijk al uit naar jullie komende artikels! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig resultaat! Het glittertje vind ik erg mooi bij deze zachte kleur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke nail art, die kleuren zijn geweldig bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze nailart echt super! Heel mooi :)

  Liefs,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi! Dit is nog eens verfrissende inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooi! Hele bescheiden nail-art waardoor het toch draagbaar blijft. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie kleurtjes en met dat streepje vind ik het erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die ga ik zeker ook maken!

  Liefs Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh, supermooi! Die ga ik ook eens maken!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Ik ben echt een kneus met nagellak, heb het geduld er niet voor. Ziet er wel tof uit zeg!
  Heb jullie meteen gevolgd op Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen