zaterdag 8 november 2014

Jummy nailart


Snoepjes, chocolade en cupcakes volgens mij zijn bijna alle vrouwen daar wel dol op! Zelf houd ik ook van snoepen, maar ja dat is natuurlijk niet helemaal healthy! Hoe leuk is het dan om een extra zoete nailart te maken?

    Wat heb je nodig?
 • Topcoat
 • Nagellak in verschillende kleurtjes
 • Plaatjes zijn uitgeprint zijn
 • Satéprikker of nagelpennen
 • Boterhamzakje
 • Schaar

Leg eerst de plaatjes die je van te voren hebt uitgeprint in het boterhamzakje. Trek dan de plaatjes over met een nagelpen of satéprikker. Laat nu een klodder nagellak van het kwastje afglijden en neem de satéprikker in de aanslag en kleur hiermee de plaatjes in. Laat dan de plaatjes opdrogen, als alles nog een beetje nat is lukt het niet op de plaatjes op je nagel te plakken en loopt het uit. Als het opgedroogd is, ga je met een topcoat over de plaatjes die je net hebt overgetrokken heen met het kwastje, wees royaal met de basecoat. Als alles opgedroogd is kan je de overgetrokken plaatjes van het boterhamzakje afhalen. Lak je nagels nu in een leuk kleurtje en leg de sticker voorzichtig op je nagel. Als de nagellak opgedroogd is, lak dan je nagel nog een keer met een basecoat. Doe dit bij al je nagels en klaar zijn your sweet nails!

Ik heb de plaatjes overgetrokken met zwarte nagellak en ingekleurd met vrolijke kleurtjes, dit geeft een leuk effect!

De nagels vind ik leuk gelukt, lekker vrolijk! Het is al een poos geleden dat ik een nailart heb gemaakt dus zeker niet slecht, oefening baart kunst!

Wat vind jij van deze nailart?


15 opmerkingen:

 1. Oh wat knap en leuk gedaan! Ik vroeg me al een hele tijd wat je ervoor kon gebruiken, maar boterhamzakjes, zo simpel, maar handig! :)
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah wat cute, nageltjes om op te eten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf gedaan. Ook dat overtrekken. Krijg ook zin om te snoepen nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk om te zien, origineel....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ga ik zeker proberen!! ziet er leuk uit en lijkt me zoveel beter werken dan direct op je nagel maken. Bij mij lukt dat namelijk echt voor geen meter.

  Liefs
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit heb ik ook al eens geprobeerd.
  Mooi resultaat!

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen