maandag 3 november 2014

Webshop tip!


Rawr, deze classy horloges zijn de musthave die zeker nodig zijn voor in je stash! Niet alleen deze horloges zijn helemaal hipper de pip ook zagen we vele andere gave spullen in de webshop Allthemusthaves die we met jullie willen delen, Look what we found!


Hoe is deze musthave shop ontstaan?
Marieke ergerde zich heel erg aan de webshops en winkels die horloges en andere sieraden verkochten voor veel geld. Creatief als ze is, ging Marieke online op zoek naar goedkopere versies en yes, die vond ze! Deze creatieveling kocht wat horloges en accessoires voor haar zelf en kreeg daar heel veel positieve reacties op. Later heeft ze besloten om samen met nicht Judith een klein webshopje te openen genaamd www.allthemusthaves.com.Yeah, met succes!Deze drie horloges zijn helemaal chique, we like the watches! Er zitten nog veel meer beauties in de collectie van de webshop. Maar let op, elke dag verandert de collectie. Dus neem regelmatig een kijkje!


Allthemusthaves heeft van alles in haar assortiment, ben je een zoetekauw of eerder een rockchic? Er zit zeker een leuk item voor je tussen!

Wij zijn in ieder geval helemaal enthousiast en hebben een nieuwe leuke webshop gevonden. Voor ons een aanrader, wij zijn namelijk gek op mooie horloges en accessoires!

De watches zien er niet alleen heel tof en tot de puntjes uitgewerkt uit, ook de webshop ziet er vrolijk en fleurig uit, dus zeker een kijkje waard.8 opmerkingen: