woensdag 26 november 2014

Catrice LE Viennart ♥ Blush en Lipstick

Toen ik allemaal foto's op Instagram tegen kwam van de nieuwe Viennart LE van Catrice, ben ik meteen op mijn fiets gesprongen en naar de kruidvat gefietst! Ik was de eerste die wat kocht van deze collectie, dus ik had keuze zat! Maar ik heb maar twee producten mee genomen, namelijk deze prachtige lipstick en blush!

Echt wauw, Catrice heeft er werk van gemaakt! Wat een prachtige verpakkingen, en kijk dat printje van de blush! Soo beautiful! Geen wonder dat ik de winkel uit was na 5 minuten! Ik heb de prachtige blush uitgekozen en natuurlijk een echte kerst klassieker, namelijk een rode lipstick met een flinke dosis glitter! Met deze kerstcollectie van Catrice geef je je normale make up look een kerstelijk tintje!

Als eerste laat ik deze prachtige blush zien. Sinds ik mijn eerste blush van Essence heb gekocht, is dit mijn derde blush. Ze zijn gewoon zo mooi! Nu is een blush ook niet meer weg te denken, en vooral deze niet meer. Hij ziet er niet alleen prachtig uit door het sierlijke printje die erin verwerkt is, maar hij is eenmaal op je wangen ook prachtig. Maar nog even terug naar de verpakking, want hij gaat dicht met magneetjes. Geen geklik, en dat je hem haast niet open krijgt maar gewoon in een keer open. Super handig! Want ik zit er altijd mee te prutsen.
zonder flits, zonder blush - zonder flits, met blush - met flits, met blush 
Zoals ik zei was niet alleen de verpakking prachtig, maar ook het resultaat! Je kan hem opbouwen zoals jij dat wilt, maar ik wil je niet afschrikken met de foto's hoor! Want ik heb hem zelf heel subtiel aangebracht, misschien iets te subtiel. Maar ik wordt eenmaal snel rood dus dat is de reden, maar je kan met deze blush het effect opbouwen dus als je hem subtiel aan wil brengen kan dat maar je kan hem ook heel aanwezig aanbrengen. Zo'n blush is dus altijd handig! Deze kun je krijgen voor €3,99.



De blush is niet het enige pareltje in de collectie, maar deze prachtige lipstick is er ook een! Want als je de huls al ziet ben je al verliefd, en als je de dop er van af haalt komt er een prachtige donker rode lipstick met veel glitters voor in de plaats. Een perfecte lipstick voor de kerstdagen! Een echt cadeautje voor de kerstdagen, deze 03 Klimt's Ardent Kiss. Deze kost ook €3,99.














Eenmaal op je lippen valt de kleur iets lichter, maar op de een of andere manier kan mijn camera de kleur niet goed op de foto krijgen. Hij is namelijk wel wat donkerder, maar er zitten nog veel meer glitters in verwerkt. Het lijkt meer op een goed gepigmenteerde lipgloss dan op lipstick. Maar het is een keer iets anders. Een echte feestelijke lipstick! Ook wel handig voor de feestdagen, hij blijft namelijk ongeveer 4 uur zitten. Daarna moet je hem wel even bijwerken.
Laat ik maar even eerlijk zijn, ik dacht eerst dat dit geen kerst collectie was maar toen ik ging googelen bleek dit dus wel zo te zijn. Maar ik heb gelukkig wel een speciale lipstick voor de feestdagen gevonden  en een prachtige blush die je gemakkelijk kan opbouwen. Wat mij betreft de twee pareltjes van de Viennart collectie!

15 opmerkingen:

  1. Die producten zijn zo mooi! Vooral de kleur van de lipstick vind ik prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De blish is mooi en gelukkig subtiel. Wie weet wordt het de eerste blush die ik ga kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De blush vind ik erg mooi! De lipsticks vond ik persoonlijk tegenvallen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw die blush is echt prachtig en die lipstick is inderdaad erg leuk voor de kerstdagen. Wat fijn ook dat de lipstick zo lang blijft zitten. Hoe duur zijn de producten?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De lipstick gebruik ik zelf ook graag de blush vind ik erg mooi en zou ik nog willen hebben x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb er nog niets van gezien! Maar ik ben wel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waaaauw, dit zijn echt twee droom producten. De blush heeft een prachtig patroontje en lief kleurtje. De lipstick heeft echt een mooie opvallende kleur, precies waar ik van houd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat mooi!!! Nu heb ik een piepklein beetje spijt dat ik geen lipstick heb gescoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het patroon van die blush ziet er mooi uit!
    Ik was best nieuwsgierig naar die lipstick, hij lijkt me erg fijn! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. het ziet er prachtig uit, de kleur van de lipstick is echt top!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de blush echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi! Ik kan ze helaas nog steeds niet vinden in de schappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeh die donkere kleur van de lipstick vind ik mooi. En ik vind de pigmentatie van de blush ook prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen